AP_facebook cover _2015Acceptă provocarea la noi înălțimi și noi aventuri la Adrenalin Park Cluj! Un mix superb de tiroliene, trasee cu jocuri și obstacole la înălțime, vă vor încânta pe măsură ce avansați de la o platformă la alta, de la un copac la altul, depășind obstacolele din frânghii, lemn și cabluri de oțel. Veți fi în deplină siguranță purtând hamul specific și veți explora o nouă latură a pădurii Făget din perspectiva unei veverițe.

Avem 98 de elemnte unice distribuite pe 12 trasee cu grade diferite de dificultate printre copaci. Fiecare traseu este prevăsut cu un sistem tirolian la final, dar elementele principale sunt așa numitele “poduri” dintre platforme, construite din ]mbinarea frânghiilor, cablurilor și elementelor din lemn ce cfeează obstacole distincte. Veți avea ocazia de a dezvolta noi îndemânări, de avă bucura de aerul proaspăt și veți trăi o aventură de vară de neuitat!

Ba mai mult, din aceeași perpsectivă de veveriță, puteți încerca miniparcul de aventrură din Cojocna de lângă lacurile sărate. Circa 32 de obstacole unice și tiroliene vă așteaptă la acest miniparc. 2 rețele de aventură și 2 tiroliene vă vor da emoțiile aventurii într-un cadru pitoresc.

Adrenalin Park vă îmbie la distracție ân familie începând de la vîrsta de 3 ani în fiecare amplasament. Parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu și mini parcul de aventură din Cojocna au fost concepute pentru a găzdui familii și grupuri de prieteni oferind opprtunitatea de a se simți bine și a face exerciții în natură.

Vă rugăm să consultați regulile de siguranță afișate și regulamentuyl general al parcului înainte de a sosi la parcul de aventură pentru a ști la ce să vă așteptați. Noi vă vom furniza hamul și echipamentul de siguranță, precum și pregătirea ce vă va permite să vă cățărați și să alunecați pe traseele de aventură din parc. Inițierea este obligatorie înainte de a vă cățăra pe traseele forestiere înalte! Fiți răbdători și alocați aceste 15 minute pentru învățare și pregătire. Echipa Adventure Park monitorizează întreaga activitate și asistă oaspeții la nevoie!

O combinație de elemente de cățărare în copaci, tiroliene și trasee cu obstacole vor transforma vizita dvs. într-o experiență memorabilă și plină de amuzament!

Rezervați-vă aventura de vară din 2015 la telefon 0371 040 434 sau office@adrenalinpark.ro