Susțineți Asociația Casele Micești prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit sau sponsorizare directă pentru reabilitarea drumului de acces către Casele Micești! Formularele de direcționare a cei 2% din impozitul pe venit se găsesc la Recepția Adrenalin Park (format fizic) sau pe site (format electronic) și se pot depune până în data de 25 mai 2018.

Sponsorizările directe se pot face în contul Asociației Casele Micești, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 159/2017, având C.U.I. 38362695, RO15 BTRL RONC RT04 0809 4101 deschis la Banca Transilvania, reprezentată de TOTHPAL TOMA GEORGE în calitate de Preşedinte.

5 Motive pentru susținerea Asociației Casele Micești

 

  1. Casele Micești este o mică așezare situată departe de drumul principal, iar drumul de acces este în continuă deteriorare. Cele circa 12 de case și familii din comunitate nu pot susține din resurse proprii asfaltarea drumului de acces.

 

  1. Drumul spre Casele Micești va permite accesul facil al iubitorilor de natură la poteca educativă, la Observatorul Astronomic, la parcul de aventură, la relaxare în aer liber în mijlocul pădurii Făget.

 

  1. Asigurarea deplasării în siguranță a grupurilor școlare ce se deplasează cu autocarele și minibusurile speciale la obiectivele turistice, sportive și educative ale zonei.

 

  1. Amenajarea zonei va spori notorietatea traseelor turistice din masivul Feleac pe parcursul cărora putem descoperi împreună fauna, flora și renumitele formațiuni concreționare (trovanții) ale zonei.

 

  1. În cazul nedirecționării celor 2% din impozitul pe venit către o entitate anume, rămân blocați în bugetele de stat.

 

Documentele se pot descărca de aici sau pot fi completate la recepția parcului de aventură Adrenalin Park. Formularele completate se pot depune la ANAF sau la noi la receptie.

Declarația 230 pentru 2% din impozitul pe venit direcționați spre Asociația Casele Micești 

 

 

 

 

 

 

Contract de sponsorizare Asociația Casele Micești

 

 

 

 

 

 

Mulțumim frumos!