Iată-ne din ce în ce mai aproape de vacanța de vară 2019! Echipa Adrenalin Park a pregătit și în acest an un program de tabere de aventură care va aduce copiiilor amintiri de neuitat! Anul acesta începem în 24 iunie și închidem seriile de tabere în 16 august 2019! Grupe de câte 30 de copii cu vârste între 6 și 12 ani vor lega prietenii noi, vor descoperi flora și fauna masivului Făget și vor aprofunda tehnicile de escaladă în copaci și pe perete artificial!


Perioada taberele de aventură: 24 IUNIE – 16 AUGUST 2019
Program tabără de aventură: Detaliile se pot parcurge pe pagina dedicată programului.

Cui se adresează:
• copiilor cu vârste cuprinse între 6 – 12 ani
• celor interesați de un program de tabără de zi (5 zile / saptamana) in apropierea mun. Cluj-Napoca
• pîrinților care doresc să stimuleze dezvoltarea armonioasă a copiilor prin mișcare în aer liber, sport și aventură în natură!

Ce zic copiii despre taberele de aventură de la Adrenalin Park

#1 – “Descoperim lucruri pe care nu știam că le putem face!”
Majoritatea copiilor care vin în taberele de aventură reușesc să depășească cu succes toate provocările concepute pentru a le arăta ceea ce pot face pe traseele de escaladă în copaci, în cadrul atelierelor de coordonare și comunicare. Ne bucurăm că fiecare reușește să își depășească temerile și să descopere lucruri noi.

#2 – „Ne facem prieteni noi din alte școli și alte clase!”
Unii vin singuri în tabăra de aventură, alții cu prieteni, verișori sau cunoscuți. Cert este că după 5 zile de joacă și aventură, fiecare copil are cel puțin unul sau doi prieteni noi. Mulți vor hotărâ să se revadă în taberele din irmătorul an și să petreacă mai mult timp împreună.

#3 – „Ne cățărăm în copaci și ne jucăm afară toată ziua!”
Toți copiii care vin în taberele de aventură de la Adrenalin Park se bucură enorm de libertatea cățăratului în copaci și de plăcerea jocurilor copilăriei. Distanțarea față de mediul urban și de gadget-urile electronice le priește din plin! La finalul taberei sunt îmbujorați și cu o postură îmbunătățită!

#4 – „Învățăm foarte multe lucururi despre insecte, păsări, animale și plante!”
Cu ocazia activităților de educație despre natură și mediul înconjurător, copiii află ce specii de plante, păsări și insecte se găsesc în zona Adrenalin Park și în pădurea Făget. De la cum arată un licurici, o rădașcă, o mierlă, un uliu, o șopârlă sau o căprioară, copiii vor descoperi habitatul natural în care acestea trăiesc.

#5 – „Abia așteptăm jocurile de echipă, drumeția de zi și provocările noi ale taberei de aventură!”
Unele din cele mai apreciate activități sunt jocurile alături de colegii de tabără prin care se dezvoltă spiritul de echipă, abilitățile de coordonare și comunicare. Drumeția de zi este o ocazie de explorare a măreției pădurii Făget și a frumuseților naturale din jur.

Programul taberelor de aventură de la Adrenalin Park include:
• Cățărare pe traseele cu obstacole și tiroliene
• Activități creative și activitățile ecologice
• Program cu specific sportiv
• Jocurile în echipă
• Drumeție în masivul Făget
• Mesele și gustări
• Transport gratuit

Detalii complete și înscrieri aici: https://adrenalinpark.ro/tabara-de-aventura-la-adrenalin-park-2019/
Informații suplimentare se pot obține la adresa office@adrenalinpark.ro și la telefon: 0371040434 sau 0744179120.