Mult așteptatul moment al lansării meniului à la carte pe terasa-restaurant Adrenalin Park a sosit! Vara aceasta întâmpinăm oaspeții parcului de aventură – doar în weekend! –  cu specialitățile casei și o bucătărie tipic ardelenească cu influențe internațională. Din meniul oferit de terasa-restaurant Adrenalin Park evidențiem supele locale – cu ciuperci de pădure, ciorba de burtă și faimoasa supă gulyás de vită, seria de burgers Adrenalin servite ca specialitatea casei și preparatele la grătar. Pe partea de băuturi, terasa-restaurant Adrenalin Park vă invită să vă răcoriți cu o gamă deosebită de limonade, sucuri proaspete și smoothies!

Specialitatea casei la terasa – restaurant Adrenalin Park

După cățărarea pe traseele de aventură, se potrivește perfect unul din burgerele casei: Burger Adrenalin Classic Bacon, Burger Adrenalin Cheese, iar pentru amatorii de senzații tari se potrivește Burger Extreme 13 – un preparat emblematic pentru terasa-restaurant Adrenalin Park, cu sos iute jalapeno. Bineînțeles și pentru copii avem un burger special KIDS Burger cu carne de pui, de care micii aventurieri se îndrăgostesc! Produsele Adrenalin Burgers se servesc cu garnitura de cartofi prăjiți și sos!

Din meniul de băuturi disponibil la terasa-restaurant Adrenalin Park menționăm Limonada Adrenalin cu fructe de pădure și Adrenalin Smoothie, de asemenea cu fructe de pădure.

Specific local la terasa-restaurant Adrenalin Park

Deoarece Adrenalin Park este conceput ca un loc care să se integreze în natura și specificul locului, aceeași abordare a fost adoptată și în cazul meniului. Preparatele propuse alături de specialitatea casei sunt tipice gastronomiei locului. Pentru felul întâi, vă îmbiem cu supa cremă de ciuperci de pădure, ciorba de burtă, supa de pui cu tăiței și supa gulyas de vită. Pentru felul principal, recomandăm preparate la grătar și la cuptor din carne de vită, carne de porc, carne de pui sau din pește.

Pentru oaspeții din afara regiunii, recomandăm cu drag să încerce și Platoul Pădurar – un platou simplu ce curpinde produsele tradiționale: slănină, cârnați, jumări, brânză de burrduf, ceapă, roșii ți castraveți murați.

Influențe internaționale la terasa-restaurant Adrenalin Park

Pentru diversitate, meniul terasei-restaurant Adrenalin Park include preparate inspirate din bucătăria internațională. Menționăm clasica ciorbă a la grec, aripioare cu sos sweet chilli, ceafă la grătar marinat în busuioc, salate mixte – cu și fără carne. Totodată, seria de specialitatea casei – Adrenalin Burgers – este inspirată din bucătăria internațională, și este concepută ca o hrană consistentă pentru aventurierul cățărător.

Din categoria de băuturi, majoritatea acestora sunt de inspirație internațională: diferite tipuri de limonade, smoothies și milkshakes, cafele și ceaiuri inspirate din toate colțurile lumii.

În final, să nu uităm de mult râvnita bere! În zilele toride de vară o bere rece satisface atât setea cât și plăcerea gustului. Meniul include beri locale și internaționale, filtrate și nefiltrate, blonde și negre, cu și fără alcool!

Meniuri pentru copii

Deoarece familiile cu copii formează o mare parte din oaspeții parcului de aventură, terasa-restaurant Adrenalin Park oferă porții pentru copii la 60% din prețul porțiilor de adult, cu excepția categoriei burgers și sosuri. În plus avem un burger special pentru copii: KIDS Burger , cu carne de pui , servit cu cartofi prăjiți alături.

Hidratarea copiiilor este la fel de importantă – aceștia putând servi ape, sucuri carbonatate și necarbonatate, smoothies, milkshakes și ceaiuri.

Pentru grupuri

Organizarea zilelor de naștere, a teambuilding-urilor și altor momente festive este deja bine cunoscută la Adrenalin Park. Din motive organizatorice și logistice, meniurile pentru grupuri cu rezervare sunt speciale și se comandă în avans, oricând în timpul săptămânii! Ne puteți solicita oferta pe office@adrenalinpark.ro

Trăiește aventura gusturilor la terasa-restaurant Adrenalin Park!

Pentru că motto-ul Adrenalin Park este “Trăiește aventura!” vă invităm să trăim o nouă aventură: aventura gusturilor!

Vă așteptăm la escalada în copaci și la o masă gustoasă după cățărare!

Rezervări la telefon 0732 040 434 și office@adrenalinpark.ro