Timp liber, Cluj, aventură, natură! – toate se reunesc la Adrenalin Park, probabil cel mai îndrăgit parc de aventură din zona Clujului, sau cel puțin așa spun declarațiile copiiilor și adulților de toate vârstele! Când aveți timp liber, sunteți din Cluj și împrejurimi sau doar în trecere și aveți chef de aventură și mișcare în aer liber, în circa 30 de minute ați și ajuns în pădurea Făget la parcul de aventură! Trasee de escaladă în copaci, tiroliene la 10 m înălțime, trasee pentru copii, traseu extrem pentru adulți, mâncarea delicioasă pe terasă și multă voie bună – cam asta veți găsi la noi!

Cum petrecem timpul liber la Cluj?

Uneori ne ocupăm de casă, de gradină, alteori facem sport sau ne lansăm în activități culturale și creative, explorăm natura sau ne relaxăm pur și simplu. Dar ce ziceți dacă am reuși să le combinăm? Ba mai mult (!) să ne putem angaja în activități care fac plăcere atât prietenilor cât și familiei?

Petrecerea timpului liber la Adrenalin Park este foarte diversă și accesibilă tuturor vârstelor. Deoarece oaspeții noștri au vârste cuprinse între 1 lună și 99 de ani, ne-am adaptat tuturor cerințelor! 🙂

Timp liber în versiunea ultra-relaxantă, pentru odihnă fizică și pauză mentală de la rutina zilnică înseamnă sosire la parcul de aventură, în mijlocul pădurii și savurarea miresemelor naturii, ascultarea cirpitului păsărelelor sau observarea cățărătorilor. Puteți sta relaxat în hamac sau pe băncuțele de pe terasa noastră. Puteți citi o carte, servi o cafea sau o răcoritoare și servi prânzul sau cina. În paralel, copiii se pot cățăra pe traseele de aventură sau juca la locul de joacă.

Timp liber în versiunea activă echivalează cu o sesiune de escaldă pe traseele lejere sau medii și pe tiroliene, completată de o plimbare în pădurea din jurul parcului! Puteți totodată să vă îmbunătățiți abilitățile foto: fotografie de aventură și portrete în aer liber, fotografie de peisaje și fotografie de viață sălbatică.

Timp liber în verisunea hiper-activă, cu un plus de adrenalină înseamnă parcurgerea celor mai dificile trasee din Adrenalin Park, inclusiv traseul EXTREM 13! Dacă aveți energie puteți lua în regim anduranță și viteză toate traseele parcului și vă garantăm că la final, veți fi mai mult decât mulțumit de performanțele atinse! ; )

În funcție de timpul liber disponibil, puteți opta pentru o tură cu bicicleta înspre și dinspre Adrenalin Park, sau pentru o drumeție mai lungă prin masivul Feleak.

Pentru grupuri, avem formule speciale, tip team-building: circuit de jocuri în echipă și traseul Team Adventure, unicul traseu fix din zonă dedicat muncii în echipă!

Pentru grupuri de elevi și studenți, avem programe special construite și adapatate vârstei lor. Timpul liber alături de colegii de clasă sau de curs devine incomparabil mai spectaculor, iar legăturile care se creează sunt mai puternice și mai de durată. Veți vedea de ce!

Pe scurt, timpul liber în zona Clujului poate fi cea mai frumoasă aventură în natură, dar și o incursiune în aventura dezvoltării personale și depășirii propriilor limite!

Trăiește aventura! Rezervări la office@adrenalinpark.ro. Deschis zilnic.