Pădurea s-a îmbrăcat deja în culorile toamnei, anul școlar a început, iar clujenii au revenit încet din vacanțe. Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Cluj este în continuare deschis, în funcție de starea vremii, și primește cu drag amatorii de mișcare în aer liber și de natură. Adrenalin Park este un loc destinat ieșirilor în familie, cu prietenii și cu colegii de muncă. Dar ce putem face în toamna anului 2021 la parcul de aventură?

Toamna este anotimpul ideal pentru aventură în aer liber

Adrenalin Park, parcul de aventură de lăngă Cluj-Napoca, are marele avantaj că este suficient de aproape ca să fie ușor accesibil, dar și suficient de departe ca să simți plăcerea unei ieșiri în Natură. Deoarece căldurile mari de vară au trceut deja, acum putem să ne mișcăm în voie pe traseele cu obstacole. Capacitatea parcului fiind de 300 de cățărători simultan, toamna, parcul de aventură vă va oferi mai mult decât spațiul necesar grupului dumneavoastră. Ce puteți face la Adrenalin Park concret?

 • ieșiri de clasă cu elevii și dascălii / profesorii lor
 • inițiere a grupelor de grădiniță pe traseele de aventură pentru copii
 • excursii în cadrul programului Școala Altfel
 • ieșiri de echipă cu colegii de muncă pe care probabil îi vedeți mai mult online
 • zile de naștere pentru copilul dumneavoastră
 • aniversări importante pentru familie sau echipa din care faceți parte
 • activități în aer liber pentru prieteni
 • antrenamente diverse în aer liber cu escaladă în copaci și pe perete artificial

Monitorii parcului de aventură sunt deschiși să vă ghideze și inițieze în tehnica de progresie pe traseele forestiere înalte în teren de aventură. Trebuie doar să vă faceți o programare și să stabilim detaliile programului.

Cum putem organiza o zi completă în aer liber la Adrenalin Park?

Oaspeții noștri sunt cei mai dinamici din comunitatea locală! Povestind cu ei am aflat că și-au conceput tot felul de programe distractive pentru familii și prieteni, chiar și în contextul general de pandemie din 2020 și 2021. Iată câteva idei simpatice, pe care le-am reținut:

 1. O zi completă la Adrenalin Park

Familiile cu copii, sosesc de dimineață la Adrenalin Park și iau în ordinea dificultății fiecare tarseud de evantură. Pauza de prânz se ia pe terasa Adrenalin Park, după care se continuă cu parcurgerea traseelor și jocurilor de aventură. Nu uitați, pe lângă trasee, avem turn de escaladă, copac de cățărare, leagăn uriaș, trasee de echipă, scara lui Iacob.

 1. Drumeție și escaladă la Adrenalin Park

După o drumeție matinală spre vârful Peana, familiile au luat masa la Adrenalin Park, iar copiii și adulții doritori au continuat cu distracție pe traseele de aventură și tirolienele din parcul nostru de aventură!

 1. Triatlon pentru copii

Niște părinți ingenioși au organizat pentru copii următoarele activități.

 • Etapa 1: Drumeție de la capătul satului Feleacu până la Adrenalin Park.
 • Etapa 2: Cățărare la Adrenalin Park.
 • Etapa 3: Pedalare pe MTB prin pădurea Făget și retur spre sat sau Cluj, după plac.

Cum pot oferi colegilor și prietenilor o experiență de aventură, dacă suntem la distanță?

Aceasta este poate cea mai întâlnită întrebare, de când cu munca de acasă, la distanță și online. Să nu uităm că mișcarea este esența vieții! Un corp sănătos este premisa pentru o minte sănătoasă! Noi încurajăm echipele să achiziționeze

 • accese la Adrenalin Park pe care beneficiarii le pot folosi oricând, timp de un an.

Bineînțeles, formatele programelor de aventură și posibilitățile sunt multiple. Trebuie doar să ne spuneți ce aveți în plan și să solicitați o programare direct pe office@adrenalinpark.ro