La Adrenalin Park, ne distrăm și ne cățărăm prin copaci inclusiv toamna! Temperaturile moderate sunt ideale pentru mișcare în aer liber. Cu echipamentul corespunzător, vă veți încălzi pe traseele cu obstacole și pe traseele tiroliene. Perioada octombrie – noiembrie 2015 permite iubitorilor de natură și aer liber să se bucure de spectacolul culorilor pădurii, de miresmele toamnei și de activitățile specifice: drumeții, ciclism, cățărare, orientare, aventură.

In fiecare anotimp, echipa Adrenalin Park se străduie să vină în întâmpinarea oaspeților cu idei proaspete și cu o atitudine încurajantă! Atunci când suntem echipați corespunzător, ne simțim bine în aer liber, indiferent de condițiile meteo. Deoarece pentru copii este o adevărată plăcere să se poată juca afară, în mijlocul pădurii, cu prietenii și cei apropiați, Adrenalin Park devine treptat un loc de întâlnire pentru familii. Ne face plăcere să fim gazda dumneavoastră și încurajăm ieșirile în familie, cu prietenii și colegii. Pentru a vă ajuta în construirea unui program interesant pentru toți cei implicați ne-am gândit să împărtășim experiența noastră.

 

Activitățile pe care vi le propunem la Adrenalin Park în această toamnă:

Aventură cu echipa la Adrenalin Park

Adrenalin Park_teambuilidng toamnaUnde vă puteți cunoaște mai bine colegii de muncă decât în cadrul unor activități în aer liber care vă solicită toate simțurile? Un teambuilding la Adrenalin Park crește adrenalina din sânul echipei și pune la încercare capacitatea echipei de planificare, comunicare și identificare a resurselor din cadrul ei. Cățărarea prin copaci pe trasee cu obstacole sau tiroliene va expune echipa la senzații noi! Veți descoperi cum recaționează fiecare persoană la nou și la risc. Veți depăși împreună zona de confort și veți descoperi un nou univers, din perspectiva cățărătorului. Cu ocazia jocurilor organizate pe lângă cățărarea în copaci veți dobândi abilități noi și veți învăța să lucrați împreună în ciuda intemperiilor.

 A început școala! Haideți cu clasa la aventură!

Adrenalin Park_haideti cu clasa la aventura_4Din 14 septembrie școlarii și elevii au revenit în școli. Octombrie – noiembrie este perioada ideală în care puteți organiza o ieșire de clasă la Adrenalin Park! Copiii și adolescenții trăiesc în parcul de aventură o experiență de neuitat: descoperă senzația cățărării pe trasee la înîlțime, învață să manevreze echipamentul de escaladă și să se asigure corect, își cunosc mai bine corpul și realizează că pot face atât de multe când ies din zona proprie de confort! În plus, colegii de clasă au șansa să lege noi prietenii și să comunice într-un mod diferit cu dascălii lor. Pe scurt: o activitate cu un impact educativ ridicat!

 

Aventură și drumeții pe masivul Feleacu

Invităm turiștii individuali, grupurile diverse și familiile să descopere frumusețea masivului Feleac și a ariilor protejate din apropierea parcului de aventură Adrenalin Park! Planificați o tură prin masiv – pe jos sau cu bicicleta, cu o oprire la cățărat pe trasee forestiere înalte (!) și descoperiți câteva obiective și atracții unice în regiune:

valea caprioareiValea Căprioarei – situată în stânga drumului dintre satul Feleacu și Casele Micești, valea este o zonă peisagistică protejată unde găsim spectaculoșii trovanți sau supranumitele “pietre care cresc” ce sunt dovezile existenţei unei mări de odinioară… Totodată putem surprinde din când în când elegantele căprioare.

Valea Morilor – situată tot în stânga drumului dintre satul Feleacu și Casele Micești , zona este o rezervație naturală cu pajiști xerotermofile și tufărișuri, cu o floră diversificată, unde sunt întâlnite diferite specii vegetale rare, printre care: papucul doamnei (Cypripedium calceolus), stânjenelul de stepă (Iris ruthenica), sau o specie din genul Polygala, cunoscută sub denumirea populară de șerpânță (Polygala vulgaris).

Făgetul Clujului – arie protejată de interes național cu o suprafață de 10 ha, împădurită cu arborete de fag (Fagus sylvatica) și gorun (Quercus petraea), în amestec cu stejar (Quercus robur) și carpen (Carpinus betulus), cu o deosebită importanță floristică, faunistică și peisagistică din județul Cluj. Aria poate fi accesată cel mai bine venind dinspre Cluj prin colonia Făget spre parc.

Cheile Turzii – situată la 24 km față de parcul de aventură, această arie protejată de interes național are un peisaj carstic de o rară sălbăticie: stânci înalte și abrupte, creste ascuțite, turnuri de piatră, vâlcele pietroase, grohotișuri, arcade etc. Conține peste 1.000 de specii de plante, animale, fluturi unele reprezentând elemente rare ca usturoiul sălbatic, acvila de stâncă, șogârțul de baltă, tisa, scorușul, garofița albă, fluturașul de stâncă.

Vârful Peana – la circa 2,5 km față de parcul de aventură, acesta este cel mai înalt punct al masivului Feleacu: 832 m.

Natura este generoasă cu noi în fiecare anotimp. Trebuie să știm să o descoperim de fiecare de dată!

Vă invităm să petrecem o toamnă de neuitat la Adrenalin Park!

––––––––-

Pentru rezervări și detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați direct prin mail – office@adrenalinpark.ro sau telefon: 0371 040 434