Odată cu venirea toamnei, Adrenalin Park invită oaspeții parcului de aventură la senzații tari! Vacanța de vară se apropie de sfârșit dar aventura poate continua! În parcul de aventură, ne bucurăm de vreme bună și aer curat zilnic, între orele 10:00 și 19:00. Dacă ați revenit din concediu, dar vreți să vă păstrați tonusul și vitalitatea redobândită în vară, o idee ar fi să ieșiți în natură după orele de program.

În intervalul 17:00 – 19:00 veți avea șansa de a vă elibera mintea de gândurile ce vă preocupă și de a vă reconecta 100% la corpul dumneavoastră. Două ore de mișcare intensă de minim două ori pe săptămână, vor avea efecte benefice asupra întregului corp. Unul din specificul mișcării pe traseele aeriene forestiere din parcul de aventură este utilizarea tuturor grupelor de mușchi precum și concentrarea mentală asupra coordonării corpului pentru a depăși obstacolele din traseu. Angajarea în traseul aerian forestier presupune parcurgerea întregului traseu cap-coadă într-un mod fluid, fără ajutor din partea monitorilor parcului de aventură.

Dacă sunteți părinte, aveți un motiv în plus pentru a alege activități constructive pentru copiii dumneavoastră. Înainte de începerea școlii sau a grădiniței, stimulați entuziasmul celor mici pentru educație fizică și sport prin activități în natură. Parcul de aventură completează programul de mișcare al copiilor și juniorilor, solicitându-le atenția totală și angajamentul în traseu. Traseele “Buburuza”, “Jder” și “Balaur” vor pune la încercare abilitățile copiilor și juniorilor sub 140 cm. Satisfacția trăită la terminarea cu succes a fiecărui traseu le dă Încredere sporită și le deschide perspective noi asupra modalităților de depășire ale anumitor obstacole din joc. Momentul potrivit pentru Învățarea traseelor și acordarea atenției maxime celor mici este dimineața sau în timpul zilei. Parcul de aventură Adrenalin Park este deschis de dimineață de la ora 10:00, iar monitorii sunt disponibili oricând pentru instruirea corectă a copiilor și juniorilor. Bineînțeles, pentru confortul psihic și siguranță, cei mici vor fi însoțiți de către un adult responsabil (rudă apropiată sau împuternicit) pe lângă traseu.

Bucurați-vă de viață, de toamnă și de voia bună pe care o simțiți atunci când trăiți momente revigorante pe fiecare traseu aerian. Dați corpului un plus de vitalitate; trăiți aventura în Adrenalin Park!