La revedere vară, toamna se instalează domol… inclusiv în parcul de aventură de lângă Cluj – Adrenalin Park. De ce ne plac nouă în mod special activitățile de aventură de toamnă? Echipa Adrenalin Park are nenumărate motive pentru care îndrăgește acest anotimp. Le vom enumera mai jos.

#1 Toamna, temperatura din pădure este perefectă pentru cățărare în copaci!

Gata cu zilele toride din august! Încet, încet temperatura scade iar oaspeții noștri preferă să se încălzească pe trasee, în loc să se răcorească pe terasă! : ) Se pot practica trasee cu obstacole mai solicitante deoarece nu ne supraâncălzim! Ne vedem pe traseul EXTREM! J

#2 Adrenalin Park își schimbă culorile în ton cu pădurea Făget!

Cel mai frumos moment din an este când parcurgi pădurea colorată spre Adrenalin Park. Aici, coronamentul copacilor te încântă: verde, roșu, portocaliu, ruginiu, maro, ocru, etc. Te poți pierde printre acest culori vii! Iar, când te dai pe tiroliană te simți răsfățat de peisaj!

#3 În Septembrie numărăm boboceiii aventurieri : )

Ei bine, da! Începe școala. Apar clasele ieșite la distracție în aer liber. Colegi noi, profesori noi, prieteni noi – toți se adună la cățărat pe traseele cu obstacole, pe tiroliene și la panoul de escaladă. Numărăm boboceii aventurieri care poate vin prima oară la Adrenalin Park!

#4 Parcul de aventură este mai fotogenic în culorile toamnei!

Fie că aveți un simplu smartphone sau un aparat foto performant, parcul de aventură vă îmbie la o ședință foto adhoc! Din orice colț ați privi parcul de aventură, nu se poate să plecați fără să faceți o fotografie! Vă invităm să ne trimteți și nouă cele mai reușite instantanee!

#5 Echipele se regrupează toamna pentru un probabil ultim team building outdoor!

S-a terminat perioada de vârf a concediilor. Odată cu școala, parcă revin și adulții activi profesional pe scena outdoor din împrejurimi! Acum e momentul să organizați probabil printre ultimele team building-uri complet outdoor din timpul anului. Oferta și formatele parcului de aventură sunt generoase.

Scrieți-ne un e-mail pe office@adrenalinpark.ro și vă răspundem cu promptitudine!