Din 1 aprilie 2016, Adrenalin Park deschide oficial sezonul de aventură 2016 și întâmpină oaspeții parcului de aventură de lângă Cluj-Napoca cu câteva trasee noi:  un traseu extrem pentru adulți, un traseu special pentru echipe și extindere de traseu pentru copii!

Traseul Extreme este dedicat amatorilor de adrenalină și senzații tari!

Conceput pentru adulți, acest traseu este o provocare nouă pentru oaspeții care cunosc deja Adrenalin Park și pentru cei care doresc să își pună la încercare abilitățile de escaladă în copaci pe trasee aeriene cu obstacole. Traseul Extreme este format din 11 segmente cu obstacole la înălțime, fiecare fiind spectaculos datorită elementelor mobile angrenate în joc.

Traseul Team Adventure este un traseu dedicat exclusiv activităților de echipă!

Este primul traseu de acest gen din Adrenalin Park și din județul Cluj. Ideal pentru consolidarea echipei, traseul Team Adventure este conceput special pentru sesiunile de team building. Cele 11 jocuri cu obstacole sunt o provocare pentru membrii echipei, stimulând cooperarea, comunicarea și coordonarea acestora.

O surpriză pentru cei mici: traseul Jderul este extins cu 12 jocuri noi !

Copiii sub 140 cm se pot bucura acum de parcurgerea traseului de aventură mai mult timp și în mai multe direcții.

 Astfel, Adrenalin Park – parcul de aventură din Feleacu, Casele Micești, vă așteaptă în 2016 cu 132 de jocuri cu obstacole dispuse pe 14 trasee de escaladă în copaci (trei pentru copii, zece pentru adulți și juniori, un traseu pentru echipe).

Construit conform standardului calitativ European pentru parcuri de aventura EN 15567-1, Adrenalin Park garantează siguranţa deplină în parcul de aventură punând la dispoziția oaspeților echipament de alpinism conform clasificarilor UIAA (Federaţia Internaţională de Alpinism şi Escaladă).

Încă o noutate pentru 2016: grupurile organizate cu ocazia excursiilor, circuitelor turistice, taberelor, team buidling-urilor, aniversărilor și altor programe  pot comanda în avans, meniuri pregătite în bucătăria Adrenalin Park. Servirea mesei va avea loc pe terasa cabanei – un obiectiv turistic în sine, datorită arhitecturii originale, de tip organic.

Adrenalin Park este un loc ideal pentru relaxare activă în natură, alături de familie și cei dragi. Pentru detalii despre trasee, activități și evenimente outdoor la Adrenalin Park,  vă invităm să ne scrieți pe office@adrenalinpark.ro sau să sunați la Recepția parcului de aventură 0371.040.434.

IMG_20160329_174416

IMG_20160329_175155