Adrenalin Park, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj este primul parc de aventură din Cluj care pune la dispoziție trasee aeriene profesioniste pentru toate vârstele. La doar o lună de la deschiderea oficială a parcului de aventură, ne mândrim cu vizitatori de la 4 anișori până la 74 de ani care au fost pe traseele noastre! O viață activă este secretul unui corp sănătos. 

În parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj, fiecare traseu are povestea lui. “Selecția copacilor pe care s-au montat traseele a pornit cu evaluarea densității copacului prin metoda ultrasunetelor. Astfel, am trecut la determinarea capacității portante minime necesară pentru susținerea unui traseu. Luând în considerare un diametru minim de 40 cm, am procedat la determinarea segmentelor de trunchi unde se pot amplasa platformele de susținere ce leagă jocurile din traseu.” declară ing. Kis Alpár-Sándor, Director de Proiect al Adrenalin Park.

Din punct de vedere tehnic, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj se ridică la standardele internaționale din domeniu. Traseele ce se compun din toroane de oțel și elemente de joc din lemn impregnat conform standardelor FSC (Forrest Stewardship Council) urmează într-o manieră jucăușă dispunerea copacilor în pădure.

Pentru copii, traseele Buburuza, Jderul și Balaurul au fost special gândite astfel încât să poată fi parcurse de către copii de la 4 ani până la juniori sub înălțimea de 140 cm. Numele traseelor pentru copii din parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, judetul Cluj, încearcă să stimuleze imaginația copiilor și să aducă în atenția lor ființe și personaje din fauna reală și cea epică a ținuturilor noastre. Putem crea povești pe marginea acestor nume, astfel încât parcurgerea traseului să fie și unul cu încărcătură emoțională și spirituală.

Pentru adulți și juniori peste 140 cm, parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj, pune la dispoziție trasee ce cresc adrenalina prin înălțimea la care se desfășoară, jocurile suspendate ce pendulează atunci când sunt parcurse și jocurile ce țin corpul în tensiune maximă. Traseele Adrenalina, Fără limite, Pisica Sălbatică și Hiperactiv sunt elcovente pentru adrenalina creată vizitatorilor. Traseul Liliacul are cel mai înalt punct din parc: o tiroliana ce pornește de la 10 m înălțime după efectuarea unui pas pe trunchiul copacului.

În speranța ca v-am făcut poftă de un pic de adrenalină, vă așteptăm cu energie și voie bună pe traseele din parcul de aventură de lângă Casele Micești, Feleacu, județul Cluj.