Adunați gașca de prieteni și haideți să sărbătorim Ziua Internațională a Prieteniei la Adrenalin Park din Cluj, în perioada 28 – 30 iulie 2018! Cele mai frumoase amintiri sunt aventurile și trăznăile trăite împreună!

Haideți la cățărat în copaci, să ne dăm pe tiroliene și să ne simțim bine la aer proaspăt, în mijlocul pădurii, la înălțime pe traseele de aventură! 14 trasee de aventură pentru mici și pentru mari, tiroliene la peste 10 m înălțime!

Idei ghidușe pentru prieteni dragi

 

#1 Faceți-le o SURPRIZĂ!

Chemați-vă prietenii la o tură în pădure și de orpiți-vă “ca din întâmplare” la Adrenalin Park! Aici veți fi întâmpinați cu entuziasm și voie bună de o echipă gata să vă instruiască. După care, vă lansați pe traseele de aventură!

Nu uitați: rugați echipa să vă facă o poză înainte și după activitate! J Știm noi de ce!

 

#2 Lansați o PROVOCARE!

Deja sunteți amatori de aventură dar nu ați parcurs traseul extrem din Adrenalin Park? Provocați-vă prietenii la aventura maximă pe traseul EXTREM 13! Distracție și febră musculară garantată!

Nu uitați: stați la poze și zâmbiți tot timpul! J Știm noi de ce!

 

#3 RELAXAȚI-VĂ în aer liber!

După aventură, luați-vă un răgaz de respiro în hamacele din parc… parcurgeți decsulți poteca senzorială … stați la o răcoritoare pe terasă.

Nu uitați: zâmbiți în poze și veți avea o amintire superbă din timpul activităților! J

 

#4 Organizați-vă O ZI CU PRIETENII ÎN MASIVUL FELEAC!

Veniți în drumeție sau cu bicicletele la Adrenalin Park. Apoi parcurgeți traseele de aventură și tirolienele. Relaxați-vă în hamace și pe terasă. Faceți o drumeție sau o tură pe bicicletă și la întoarcere!

 

Rezervări la 0732 040 434 sau office@adrenalinpark.ro

Trăiește aventura!