Ziua Mondială a Educației se sărbătorește anual pe 5 Octombrie! Bineînțeles și în acest an, echipa Adrenalin Park vă invită să sărbătorim împreună această zi specială! Scopul Zilei Mondiale a Educației este de a sensibiliza publicul cu privire la importanța rolului jucat de profesorii din întreaga lume. Profesorii și învățătorii își dedică viața, pentru a avea un impact asupra modului în care copiii învață, cresc și se transformă în adulți.

Colectivul Adrenalin Park care derulează activitățile outdoor, taberele de vară și programele de vară se bucură și de prezența unor cadre didactice valoroase din mediul educative clujean. Cu această ocazie le mulțumim enorm pentru colaborarea de-a lungul anilor și dorim să ne bucurăm alături de comunitate de această zi remarcabilă!

Cum sărbătorim Ziua Educației la Cluj?

Cluj-Napoca este unul din orașele cu reputație pentru instituțiile sale de învățământ. Ce trebuie să notăm totuși este că învățământul începe din primii ani de școală! Grădinițile, școlile primare, gimanziile, liceele și univeristățile sunt toate invitate să sărbătorească profesorii care se dedică pentru educarea noilor generații! Iată câteva idei din partea echipei Adrenalin Park.

Pentru elevi: Spuneți profesorilor voștri un simplu: Mulțumesc!

Pe data de 5 octombrie, începeți ziua cu veselie și recunoștință. Întâmpinați profesorii la ore cu un simplu “Mulțumesc!”. Povestiți-le profesorilor voștri ce apreciați la ei și comunicați-le că înțelegeți efortul și dedicația lor! Cu siguranță va fi o surpriză frumoasă și memorabilă pentru ei!

Pentru părinți: Organizați o reuniune de clasă cu profesorii repartizați în acest an

Indiferent de clasa în care se află copiii dumneavoastră, puteți organiza o reuniune educativă indoor sau în aer liber, chiar la Adrenalin Park! Părinții și profesorii se vor bucura să facă schimb de idei pe tema anulu școlar în curs, iar elevii se vor bucura să învețe ceva nou, în mijlocul naturii!

Din program:

 • Parcurgerea itinerariului educativ spre Adrenalin Park cu observarea de la distanță a stației meteo Feleacu, a observatorului astronomic din Feleacu și traversarea cătunului Casele Micești, respectiv a unei porțiuni din pădurea Făget
 • Inițierea în escaladă pe trasee de aventură și tiroliene în copaci
 • Prezentarea conceptului de arhitectură organică a cabanei Adrenalin Park
 • Prezentarea elementelor de protecție a mediului implementate de Adrenalin Park
 • Servirea mesei alături de colectivul format din profesori, părinți și elevi

Pentru companii: Susțineți activitatea unui ONG activ în domeniul educației

Există câteva organizații clujene care se ocupă cu educarea copiiilor și tinerilor din medii defavorizate. Dacă sunteți o companie preocupată de comunitatea din jurul vostru, vă invităm să organizați alături de aceste organizații o zi dedicată Educației, în care să se explice tinerilor implicați importanța accesului la educației. Adrenalin Park vă stă la dispoziție cu programe interesante, adaptate tuturor categoriilor de public.

Pentru școli, gimnazii, licee, universități: Sărbătoriți echipa profesorală!

Dacă faceți parte din echipa managerială a unei unități de învățământ, puteți organiza cu ocazia Zilei Educației un eveniment, o ieșire sau o reuniune pentru sărbătorirea profesorilor din unitatea dumneavoastră! Există variante formale și informale, dar cel mai important este să nu uitați să le mulțumiți colegilor profesori pentru munca și efortul depus!

Echipa Adrenalin Park vă stă la dispoziție cu alternative accesibile și simpatice pentru toate vârstele!

Educația pentru mediu și aboradrea integrativă a sănătății  la Adrenalin Park

Cu ocazia Zilei Educației, echipa Adrenalin Park promovează educația pentru mediu și abordarea integrative a sănătății umane.

Toți participanții la activitate vor avea de învățat câteva lucruri interesante:

 • Ce înseamnă escalada pe trasee de aventură?
 • Ce rol are un monitor de parc de aventură?
 • Ce beneficii au activităților outdoor pentru sănătatea noastră din punct de vedere fizic, mental, social și spiritual?
 • Care este responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător?
 • Care este rolul fiecăruia în menținerea unei bune colaborări în cadrul activităților de grup?
 • Cum protejăm mediul în care trăim?

Dacă toate cele de mai sus v-au stârnit interesul, vă invităm să programați o activitate de grup la Adrenalin Park în această toamnă! Informații la 0732 040 434 sau office@adrenalinpark.ro

Rezervări directe pe pagina https://adrenalinpark.ro/rezervare/