Aventură în natură. Poteca senzorială. Plogging. Drumeție. Ciclism.

Acestea sunt activitățile pe care echipa Adrenalin Park vi le propune cu drag cu ocazia Zilei Pământului pe 22 aprilie 2018. Bineînțeles, întreg weekendul 20-22 aprilie este dedicat acestei zile importante prin care sărbătorim planeta noastră, casa noastră de fapt.

Aventură în natură.

De Ziua Pământului așteptăm copiii, părinții și bunicii la aventură pe traseele dedicate lor! 3 trasee pentru copii sub 140 cm, 9 trasee pentru juniori și adulți, 1 traseu extrem pentru adulți! Pentru echipe de minim 6 persoane, un traseu inedit Team Adventure!

 

Inaugurare: Poteca senzorială.

Când ați călcat ultima dată desculți pe nisip, piatră, mușchi de copac sau iarba? Reconectați-vă cu natura de Ziua Pământului și parcurgeți poteca senzorială cu picioarele desculțe. Veți retrăi senzațiile copilăriei și veți retrezi simțurile.

 

Invitație la plogging.

De Ziua Pământului vă invităm să curățăm pădurea de gunoaiele din plastic, sticlă, hârtie sau metal într-un mod plăcut și util: în drumul spre parc sau după ce ați terminat aventura puteți face o tură de plogging (jogging în timpul căreia colectați deșeurile aruncate în pădure, pe deal și împrejurimi). Sacii plini de gunoi pot fi depuși în containerul de gunoi al Adrenalin Park.

 

Tratament special pentru drumeți și cicliști.

Ca de obicei, de Ziua Pământului apreciem în mod special efortul drumeților și cicliștilor de a nu polua aerul și mediul și le acordăm o reducere de 10% la accesul în parcul nostru de aventură.

 

Haideți să ne bucurăm de planeta Pământ și să educăm copiii pentru outdoor și natură! Vă așteptăm cu drag la Adrenalin Park. Rezervări la office@adrenalinpark.ro sau 0732 040 434.