Cadouri pline de aventură sub bradul din 2023! Sărbătorile vin în pas alert, iar lista de daruri poate fi adeseori greu de acoperit! Noroc că există și varianta de a oferi experiențe sub bradul de Crăciun, precum distracție și aventură la Adrenalin Park! Sub forma unor invitații sau carduri cadou ambalate în plic portocaliu, puteți pune atât în ghetuțe cât și sub brad, biletul unei ieșiri de neuitat la parcul de aventură de lângă Cluj, Adrenalina Park!

Cadouri de pus sub brad în 2022

Cadourile de pus sub brad în 2023 se pot achiziționa pănă la 31 decembrie astfel:

  • Kids Adventure Pass – 60 lei
  • Junior / Student Adventure Pass – 65 lei
  • Standard Adventure Pass – 70 lei
  • Family Adventure Pass (2 adulți + 2 copii) – 220 lei

Pass-urile sunt valabile timp de un an.

Dacă doriți să faceți acest cadou frumos, sau doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți pe office@adrenalinpark.ro sau mesaj privat pe Facebook.

Câteva recomandări pentru cadourile de Crăciun din 2023

Cadourile pline de aventură sub bradul din 2023 sunt ușor de comandat, indiferent de tipul de organizație din care faceți parte sai dacă sunteți persoane fizice.

  • Dacă sunteți persoană juridică – puteți bugeta și contracta deja sesiunile de aventură în aer liber la Adrenalin Park printr-o simplă cerere pe e-mail. Puteți opta să oferiți accesele individual angajaților și familiilor lor sau puteți opta pentru organizarea primului team building din 2024.
  • Dacă sunteți persoană fizică – puteți achiziționa accesele la aventură conform grilei de preț de mai sus, printr-o cerere pe e-mail. Dar nu uitați, aventura se trăiește mai bine în doi sau în grup, de aceea e bine să vă gândiți cu cine va veni cadorisitul la Adrenalin Park!
  • Dacă sunteți un ONG– puteți programa deja activitatea membrilor și partenerilor sub forma unui team building în natură.
  • Dacă sunteți o instituție de învățământ – puteți programa ieșirea de grup școlar mai altfel, încă de pe acum!

Adrenalin Park este parcul de aventură de referință din județul Cluj și regiunea Transilvania Nord-Vest. Parcul de aventură curpinde în prezent 18 trasee de aventură, 12 jocuri și ateliere outdoor pentru adulți și copii. La toate acestea se adaugă terasa și restaurantul Adrenalin Park, unice în zonă, concepute pentru a primi într-o atmosferă plăcută și relaxantă familiile care vin în mijlocul pădurii Făget.