Legyenek kalandokban gazdag ajándékok a 2023. évi karácsonyfa alatt! Rohamosan közelednek az ünnepek, és gyakran nehéz az ajándéklistán mindenkit kipipálni. Szerencsére lehet élményt is ajándékozni karácsonyra, például kalandot és szórakozást az Adrenalin Parkban! Az ajándékutalványokat szép narancssárga borítékban adjuk át, így be lehet tenni a kiscipőkbe vagy a karácsonyfa alá, és a megajándékozott két, élményekben gazdag órát tölthet az Adrenalin Parkban 2024-ben!

Cadouri de pus sub brad în 2022

A 2023. december 31-ig beszerezhető ajándékutalványok a következők:

  • Adventure Pass Kids (140 cm-nél alacsonyabb gyermekeknek): 60 lej
  • Adventure Pass Junior (140 cm-nél magasabb gyermekeknek, tanulóknak és egyetimistáknak): 65 lej
  • Adventure Pass (standard, felnőtteknek): 70 lej
  • Family Adventure Pass (családoknak: 2 felnőtt + 2 gyermek): 220 lej

Az ajándékutalványok egy évig érvényesek.

Ha úgy döntöttetek, hogy kalandtevékenységeket ajándékoztok, vagy további információra van szükségetek, írjatok az office@adrenalinpark.ro e-mail címre vagy küldjetek magánüzenetet a Facebook-csatornánkon.

Néhány ajánlás a 2023. évi ajándékutalványokhoz

Könnyen beszerezhető kalandokban gazdag ajándékok a 2023. évi karácsonyfa alatt: akár jogi személyiség, akár magánszemély vásárolna ajándékutalványokat:

  • Ha jogi személyiséggel rendelkeztek – a jövő évi költségvetésetekben már most elkülöníthetitek a szabadtéri tevékenység kiadásait. Választhatjátok a munkatársaknak ajándékozott egyéni belépőket vagy megszervezhetitek a 2024. év első csapatépítő tevékenységét.
  • Ha magánszemélyként szeretnétek kalandot ajándékozni – váltsatok utalványt a fenti árlista kínálatából, és gondoljatok arra is, hogy a megajándékozott személy örülne a társaságnak is, tehát jobb a páros belépő mellett dönteni
  • Ha oktatási intézményt képviseltek – tervezzetek egy rendhagyóbb iskolai kirándulást!

Az Adrenalin Park a legmenőbb kalandpark Kolozsvár környékén, a megyében és az Észak-nyugat régióban. A kalandparkban 18 különböző kalandpálya található, 12 szabadtéri játék, gyermekeknek és felnőtteknek szánt különféle, változatos tevékenység. Mindezek mellett az Adrenalin Park teraszos vendéglője is vendégeink rendelkezésére áll – ez az egyedi vendéglátóipari egység a fák között berendezett, hangulatos környezetben nyújt pihenési és kikapcsolódási lehetőséget az egész családnak, az erdőfeleki Bükkben.