Legyenek kalandokban gazdag ajándékok a 2023. évi karácsonyfa alatt! Rohamosan közelednek az ünnepek, és gyakran nehéz az ajándéklistán mindenkit kipipálni. Szerencsére lehet élményt is ajándékozni karácsonyra, például kalandot és szórakozást az Adrenalin Parkban! Az ajándékutalványokat szép narancssárga borítékban adjuk át, így be lehet tenni a kiscipőkbe vagy a karácsonyfa alá, és a megajándékozott két, élményekben gazdag órát tölthet az Adrenalin Parkban 2024-ben!

Cadouri de pus sub brad în 2022

A 2023. december 31-ig beszerezhető ajándékutalványok a következőkl:

  • Adventure Pass Kids (140 cm-nél alacsonyabb gyermekeknek): 60 lej
  • Adventure Pass Junior (140 cm-nél magasabb gyermekeknek, tanulóknak és egyetimistáknak): 65 lej
  • Adventure Pass (standard, felnőtteknek): 70 lej
  • Family Adventure Pass (családoknak: 2 felnőtt + 2 gyermek): 220 lej

Az ajándékutalványok egy évig érvényesek.

Ha úgy döntöttetek, hogy kalandtevékenységeket ajándékoztok, vagy további információra van szükségetek, írjatok az office@adrenalinpark.ro e-mail címre vagy küldjetek magánüzenetet a Facebook-csatornánkon.

Néhány ajánlás a 2023. évi ajándékutalványokhoz

Könnyen beszerezhető, kalandokban gazdag ajándékok a 2023. évi karácsonyfa alatt: akár jogi személyiség, akár magánszemély vásárolna ajándékutalványokat:

  • Ha jogi személyiséggel rendelkeztek – a jövő évi költségvetésetekben már most elkülöníthetitek a szabadtéri tevékenység kiadásait, előszerződést is köthetünk egy egyszerű emailen küldött felkérést követően. Választhatjátok a munkatársak ajándékozott egyéni belépőket vagy megszervezhetitek a 2023. év első csapatépítő tevékenységét.
  • Ha magánszemélyként szeretnétek kalandot ajándékozni – váltsatok utalványt a fenti árlista kínálatából, és gondoljatok arra is, hogy a megajándékozott személy örülne a társaságnak is, tehát jobb a páros belépő mellett dönteni
  • Ha oktatási intézményt képviseltek – tervezzetek egy rendhagyóbb iskolai kirándulást!

Az Adrenalin Park az etalon-kalandpark Kolozsvár környékén, Kolozs megyében és az Észak-nyugat régióban. A kalandparkban 18 különböző kalandpálya található, 12 szabadtéri játék és különféle, gyermekeknek és felnőtteknek szánt szabadtéri tevékenység eszköze. Mindezek mellett az Adrenalin Park teraszos vendéglő is vendégeink rendelkezésére áll – ez az egyedi vendéglátóipari egység a fák között berendezett, hangulatos környezetben nyújt pihenési és kikapcsolódási lehetőséget az egész családnak, az erdőfeleki Bükkben.