Adrenalin Park din Cluj anunță deschiderea de primăvară! În weekendul 9-10 martie, echipa Adrenalin Park deschide oficial sezonul de aventură 2024! Vă invităm cu drag între orele 10-19 la distracție pe traseele de aventură cu obstacole, pe tiroliene, la jocurile outdoor și la relaxare pe terasa în aer liber din mijlocul pădurii Făget!

 

De mâine Adrenalin Park va fi deschis publicului larg, în fiecare weekend cu vreme frumoasă, iar în timpul săptămânii se va deschide doar pentru grupuri de minim 15 persoane, cu rezervarea făcută în avans.

Sâmbătă, 9 martie sărbătorim și Ziua Internațională a Femeii la Adrenalin Park. Va fi frumos afară, deci vă încurajăm să acceptați provocare și daca până acum nu ați avut curajul să urcați pe traseele suspendate, de data aceasta să acceptați provocarea.

Aventura pe primul loc

Cele mai mari atracții pentru vizitatori rămân cele 18 trasee de aventură, destinate tuturor vârstelor:

  • 9 trasee pentru adulți și juniori peste 140 cm
  • 7 trasee pentru copii sub 140 cm, de la circa 3 ani în sus
  • 2 tiroliene pentru bebe

După câtva ore de escaladă în copaci și distracție pe tiroliene, sigur veți dori să mai rămâneți la Adrenalin Park. Iată câteva idei de aventură, pentru adulți și copii:

  • Tir cu arcul
  • Pănza de păianjen
  • Human Bowling
  • Turn de escaladă de 7 m
  • Copac de cățărare
  • Leagăn uriaș
  • Titirez suspendat

Relaxare de o zi la Adrenalin Park din Cluj

O masă în familie pe terasa Adrenalin Park. După mișcare în aer liber, vă invităm să descoperiți oferta de anul acesta al restaurantului cu terasă. Precomenzile sunt în continuare binevenite, dar acum veți putea comanda și pe loc.

O drumeție în masivul Feleacu. După ce ați terminat aventura la Adrenalin Park vă puteți relaxa activ continuând cu o drumeție prin pădure spre vf. Peana și înapoi.

O plimbare lejeră în pădure. Dacă nu aveți mult itmp la dispoziție și doriți doar să inspirați aerul proaspăt, sau să descoperiți florile de primăvară care înfloresc deja, vă puteți plimba prin Făget cu prietenii și cei dragi.

Accesul la Adrenalin Park

Vă reamintim că accesul la Adrenalin Park se poate face cu autoturismul personal, cu microbuzul sau cu autocarul, cu bicicleta sau în drumeție, pe jos.

Drumul de acces este,  în continuare, un drum de țară, neasfalatat, cu pietriș, dar pitoresc – acesta mergând pe lângă stația meteorologică din Feleac, observatorul astronomic, liziera pădurii Făget și prin cătunul Casele Micești.

Singura variantă parcticabilă pentru transportul auto este ruta de acces ce vine de pe E60, prin satul Feleacu. Vă rugăm să urmăriți cu atenție traseul propus, înainte de a proni la drum!

Programări excursii, zile de naștere și team building-uri

În luna Martie, este momentul propice pentru organizarea de excursii școlare, zile de naștere în aer liber și evenimente tip team building.

Cadrele didactice care se ocupă de Școala Altfel și Săptămâna Verde sunt invitate să ne contacteze direct pe office@adrenalinpark.ro pentru programarea grupurilo școlare.

Organizatorii de team-building au acum posibilitatea de a include în opțiunile de rpogram, activități de aventură potriovite pentru echipe de la 10 pers pănă la 250 de persoane. Experiența noastră de 10 ani deja (!) în organizarea programelor de echipă pentru companiile din zona Clujului și din țară, ne recomandă ca o destinație ideală de team building.

Mai multe despre evenimentele disponibile aici:  https://www.adrenalinpark.ro/evenimente/

Rezervări

Pentru sosirea familiilor, a grupurilor de min. 10 pers și a grupurilor mari, vă rugăm folosiți formularul de rezervare online: https://www.adrenalinpark.ro/rezervare/