A kolozsvári Adrenalin Park a március 9-10-ei hétvégén hivatalosan is megnyitja kapuit! Kezdődhet a 2024-es kalandszezon! Szeretettel várunk 10 és 19 óra között, hogy együtt ünnepeljük a tavasz érkezését az erdőfelei Bükkben, mászkáljunk a kalandpályákon, csúszkáljunk a tiroli pályákon és a menedékház teraszos vendégőjében együtt fogyasszunk el valami finomat!

Holnaptól az Adrenalin Park jó idő esetén minden hétvégén a nyitva lesz, hétközben pedig előzetes fogalalás alapján, minimum 15 fős csoportok számára nyitunk.

Március 9-én, szombaton a Nemzetközi Nőnapot is ünnepeljük az Adrenalin Parkban. Szép idő lesz, ezért arra bíztatunk minden hölgyet, hogy fogadja el a kihívást, és ha eddig nem volt bátorsága a fák közé felfüggesztett pályákat teljesíteni, ezúttal tegye meg.

 Első a kaland!

A látogatók számára a legvonzóbb továbbra is a 18, minden korosztály számára megfelelő kalandpálya marad:

  • 9 pálya felnőtteknek és 140 cm-nél magasabb gyermekeknek
  • 7 gyermek-pálya 140 cm-nél alacsonyabb gyerekeknek, akár 3 éves kortól!
  • 2 baba-tiroli

Miután néhány órát a fák között mászkálunk, minden bizonnyal megjön a kedvünk más szabadtéri tevékenységhez is. Az Adrenalin Parkb a következőket kínálja felnőtteknek és gyerekeknek:

  • Íjászat
  • Pókháló
  • Ember-teke
  • 7 m-es mászótorony
  • Mászófa
  • Óriás hinta
  • Felfüggesztett hinta

Egész napos kikapcsolódás a kolozsvári Adrenalin Parkban

Családi étkezés az Adrenalin Park teraszán. A szabadba töltött órák után szeretettel meghívunk, hogy fedezd fel a teraszos étterem idei kínálatát. Továbbra is várjuk az előrendeléseket, de a helyszínen is lehet rendelni.

Túra a Felek-hegységben. Az Adrenalin Parkos kalandok után aktívan pihenhetsz, ha folytatod a kiruccanást egy túrával az Árpád-csúcsig és vissza.

Laza séta az erdőben. Ha nincs sok napnyugtáig, de szeretnéd utolsó percig kihasználni a tavaszi szellőt és a friss levegőt, vagy megnéznéd, melyik virág nyílik a Bükkben, sétáj egyet barátaiddal, szeretteiddel az erdőben.

Hogyan közelítjük meg az Adrenalin Parkot?

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Adrenalin Parkba személygépkocsival, kisbusszal, busszal, kerékpárral vagy gyalogosan lehet eljutni.

Autóval az egyetlen járható útvonal Erdőfelek felől, az E60-as országútról a burkolatlan, kavicsos, de festői út, amely a feleki meteorológiai állomáson, a csillagvizsgálón, Bükk mellett és Kászoly (Mikesi házak) településen keresztül vezet a kalandparkba. Kérjük, figyelmesen tanulmnyozzátok a javasolt útvonalat, mielőtt útnak indultok!

Osztálykirándulások, csapatépítők szervezőinek

Márciusban az időjárás már alkalmas lesz az iskolai kirándulások, szabadtéri születésnapok, csapatépítő megszervezésére. Az Iskola másként hetet és a Zöld Hetet szervező pedagógusokat arra kérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot office@adrenalinpark.ro e-mail címen, hogy személyre szabott programjavaslattal és árajánlattal szolgálhassunk.

A csapatépítőt szervező cégeknek is egyéni programcsomaggal állunnk rendelkezésükre: akár 10, akár 250 fős csapattal szeretnétek eljönni az Adrenalin Parkba, mi szívesen látunk és biztosítun minden feltételt, hogy remek legyen a kaland! Idén már 10 éves (!) tapasztalatunk van a kolozsvári és környékbeli cégek csapatépítő programjainak megszervezésében.

Az eseményekről bővebben itt olvashatsz: https://www.adrenalinpark.ro/hu/esemenyek/

Előzetes foglalás

Ha a nagycsaláddal, vagy 10 fős baráti társasággal terveztek jönni, kérjük, használjátok az online foglalási űrlapot: https://www.adrenalinpark.ro/hu/foglalas/