Mini-vacanța 12 – 15 August la Adrenalin Park Cluj: aventură, distracție, natură! Știm că tuturor celor care lucrează intens, tot anul, le este dor de vacanța mare din copilărie! Dar haideți să ne bucurăm de concedii și de mini-vacanțele din timpul anului precum mini-vacanța 12 -15 August! Dacă sunteți în Cluj-Napoca sau împrejurimi, vă așteptăm cu drag la parcul de aventură, deschis zilnic între 10:00 și 20:00! Avem trasee pentru adulți, trasee pentru copii, terase în aer liber, mâncare bună, răcoritoare delicioase și mai ales: aer proaspăt din belșug!

Ce puteți face în mini-vacanța 12 – 15 august dacă sunteți la Cluj?

Mini-vacanța 12 – 15 august petrecută la Cluj poate fi o alternativă ideală pentru grupurile dinamice și familiile active! Pe lângă obiectivele turistice ale orașului Cluj-Napoca, vă recomandăm să veniți și la obiectivele turistice și de agrement din mediul rural, precum Adrenalin Park! Parcul de aventură este conceput pentru toate categoriile de vârstă, astfel încât fiecare să se bucure de mișcare și aer liber.

Cum arată o zi petrecută la Adrenalin Park?

Multă lume ne sună să ne întrebe care ar fi programul zilei, dacă aleg Adrenalin Park. Așadar, vă descriem aici, în linii mari, o zi petrecută la Adrenalin Park Cluj.

Fie că veniți dimineața sau mai târziu în timpul zilei, important este să vă pregăti corect de activități outdoor și de drumul spre Adrenalin Park.

 1. Verificați prognoza zilei
 2. Vă echipați de aventură: încălțăminte închisă, pantaloni scurți (până la genunchi) sau lungi dacă e mai răcorică, tricou sau bluză cu mânecâ lungă (dacă e mai rece)
 3. În rucsac: vă puneți mănuși de ciclism sau de via ferrata dacă aveți. Dacă nu, puteți cumpăra de la Recepția parcului. Eventual, puteți pune și un tricou de schimb și neapărat o jachetă antivânt/de ploaie (în caz că se arată precipitații)
 4. Porniți la drum! Se poate veni direct cu autoturismul, cu bicicleta sau în drumeție prin pădurea Făget. Se poate veni și cu transport public pănă în satul Feleac și apoi pe jos 4 km. Depinde de unde porniți și cât timp aveți la dispoziție! Selectați cu atenție ruta de acces, în funcție de mijlocul de deplasare.
 5. Sosiți la Adrenalin Park. Aici veți fi întâmpinat la Recepție de un coleg sau o colegă care vă va întreba pe scurt ce tip de activități doriți să încercați și cât timp estimați că veți sta la Adrenalin Park. Vi se vor explica condițiile de participare la activități de aventură și veți semna acordul pentru dumneavoastră și minorii pe care îi însoțiți.
 6. Echipare. De la Recepție veți fi direcționați spre zona de echipare unde monitorii parcului de aventură vă vor echipa cu hamul de escaladă și casca de protecție. Există hamuri diferite pentru adulți, respectiv pentru copii.
 7. Inițiere pe traseul de începători. Fiecare oaspete care vine la Adrenalin Park, indiferent dacă a mai fost sau nu la activități specifice de aventură, va participa la sesiunea de inițiere cu monitorii Adrenalin Park. Este foarte important să puneți întrebări și să vedem că ați înțeles regulile și modul de utilizare al carabinierelor de asigurare și a scripetelui.
 8. Parcurgere trasee ușoare. Fie că veniți prima oară la Adrenalin Park, fie că ați mai fost e bine să începeți cu trasee ușoare. Acestea sunt utile fie pentru a deveni mai cofnortabil pe traseele de avetură, fie pentru a vă încâlzi corpul pentru trasee mai dificile.
 9. Progresie treptată pe trasee de aventură și tiroliene înalte. După ce vă asigurați că vă deplasați cu ușurință sau că sunteți încălzit, puteți continua pe trasee din ce în ce mai dificile. Desigur, copiii și juniori vor fi direcționați spre traseele destinate lor.
 10. Pauza de masă. După 2 sau 3 ore de aventură, de obicei oaspeții parcului de aventură Adrenalin Park Cluj iau o pauză bine meritată. E bine să anunțați din timp dacă veți dori să serviți masa, astfel încât echipa restaurant să poată estima ordinea servirii pe terase. Dacă reuțiți să plasați comanda în avans, e cu atât mai bine pentru dumneavoastră, deoarece timpul de așteptare va fi mai scurt. Dacă sunteți un grup de min. 10 persoane, e absolut indicat să plasați comanda cu 48 de ore înainte sau măcar la sosirea grupului.

 Ce avem bun de mâncare? Clar că după un consum ridicat de energie, trebuie ceva care să ne refacă resursele! Meniul Adrenalin Park are tot ce trebuie pentru a  fi pe toate gusturile: pizza, paste, burgeri, preparate la cuptor, garnituri, salate și desert precum papanași sau înghețată! De notat este că avem separat porții pentru adulți și pentru copii!

 1. Continuați distracția cu ateliere de aventură sau continuați pe traseele neparcurse încă! Dacă condiția fizică vă permite, după pauza de masă, mai puteți continua cu sesiuni suplimentare de aventură și/sau activități precum tir cu arcul, escaladă la panou, pe copac sau traseul de echipă dacă sunteți un grup.
 2. Sau faceți o plimbare prin pădure. Pentru că pădurea e frumoasă, mulți oaspeți aleg să facă și o mică plimbare prin împrejurimile parcului de aventură. Cătunul este pitoresc, traseul turistic este marcat, iar harta se poate vedea chiar lângă poarta Adrenalin Park.
 3. Reveniți pe terasă pentru cină. După o zi intensă – fie că v-ați mai distrat pe traseele de aventură, fie că ați fost la plimbare, puteți reveni pentru cină pe terasa Adrenalin Park. Din nou, dacă sunteți mai mulți e recomandat să anunțați și să plasați o comandă aproximativă cu min 48 de ore în avans. Suntem în mijlocul pădurii, departe de oraș dar dorim să vă servim cum se cuvine și să fim pregătiți pentru oaspeții noștri dragi.
 4. Faceți poze, alegeți un suvenir și lăsați o recomandare fie în cartea de oaspeți, fie online pe paginile Adrenalin Park. Pentru că un loc precum Adrenalin Park este rar la noi în țară, nu ratați monetul de vă face câteva poze în acțiune și cu cabana cu arhitectură organică! Apreciem mult dacă faceți un check-in la Adrenalin Park și ne lăsați un review sincer.

Dacă toate cele de mai sus v-au stârnit curiozitatea, vă invităm să vă programați următoarea escapadă la Adrenalin Park. Suntem foarte aproape de Cluj-Napoca, de Turda și putem zice că relativ aproape (cu mașina) de Zalău, Huedin, Alba Iulia, Aiud, Rimetea.

Programează aventura din mini-vacanța 12 – 15 August acum!

Pentru o experiență reușită, vă recomandăm să vă organizați din timp ieșirea și să faceți o programare fermă prin formularul online: https://www.adrenalinpark.ro/rezervare/