Augusztus 12-15. ünnepi hosszú hétvége az Adrenalin Parkban: kaland, szórakozás, természet! Tudjuk, hogy mindazoknak, aki egész évben keményen dolgoznak, hiányoznak a nagyszerű gyerekkori vakációk! Kárpótlásul év közben több szabadnap és az augusztus 12-15-ei mini-vakációhoz hasonló szünet áll rendelkezésünkre! Ha Kolozsváron vagy környékén leszel barátokkal, családdal, várunk szeretettel a kalandparkba, naponta 10 és este 8 óra között! Felnőtteknek kialakított kalandpályák, gyerekekpályák, szabadtéri teraszos vendéglő, ízletes ételek, üdítő italok és legfőképpen: rengeteg friss levegő áll rendelkezésedre!

Mit lehet csinálni az augusztus 12-15-ei hosszú hétvégén az Adrenalin Parkban?

Ha Kolozsváron tartózkodsz az augusztus 12-15-ei hosszú hétvégén, az Adrenalin Park nagyszerű programlehetőséget kínál dinamikus csoportoknak és aktív életformát követő családoknak! Kolozsvár idegenforgalmi nevezetességei mellett ajánljuk a vidéki turisztikai és szabadidős látványosságok felkeresését is, ezek közé tartozik az Adrenalin Park is! A kalandparkot minden korosztály számára alkalmas programokat kínál, hogy mindenki élvezhesse a mozgást és a szabadban, az erdőben töltött időt.

Kogyan néz ki egy, az Adrenalin Parkban töltött nap?

Sokan megkérdezik, mi lenne a program, ha egy egész napot szeretnének eltölteni a kalandparkban. Íme tehát egy vázlat, ha a Kolozsvár melletti Adrenalin Parkban szeretnétek egy egésznapos kikapcsolódást szervezni.

Akár reggel érkeztek, akár később, a nap folyamán, fontos, hogy megfelelőképpen készüljetek a szabadban töltött napra, és Adrenalin Park felkeresésére.

 • Ellenőrizzétek az időjárás-jelentést
 • Öltözzetek sportosan, a kiránduláshoz és a fáramászáshoz megfelelően: csukott cipő, kényelmes rövid- vagy térdnadrág, esetleg szellőző hosszú nadrág, rövid újjú trikó és hűvős időben melegítőnadrág és felső
 • A hátizsákban legyen: bicikliző vagy via ferrata sportkesztyű, ha van. Ha nem, a kalandpark recepciójánál vásárolható. Nem árt egy cseretrikót és egy széldzsekit hozni (különösen ha az előrejelzés esőt jósol)
 • Indulás a kalandparkba! Az Adrenalin Park autóval, kerékpárral vagy a a Bükk-erdőn keresztül, gyalogosan közelíthető meg. Tömegközlekedési eszközökkel Felekig lehet jönni, onnan 4 km-t kell gyalogolni. Az utazás attól függ, honnan indulsz, és mennyi idő áll rendelkezésede! Válaszd ki gondosan az útvonalat, annak fügvényében, hogy mivel érkezel.
 • Érkezés. Az Adrenalin Parkba recepciójánál egyik munkatársunk fogad majd, megkérdezi, hogy milyen típusú tevékenységek tervezel kipróbálni aznap és előreláthatólag mennyi időt szeretnél tölteni a kalandparkban. Elmagyarázza a tevékenységeken való részvétel feltételeit, aláírod saját nevedben, illetve a felügyeleted alá tartozó kiskorúak nevében az egyoldalú kötelezettségvállalást.
 • Felszerelés. A recepcióról az átirányítanak arra a pontra, ahol átveszed a felszerelést és a kalandpark munkatársai segítségével beöltözöl: a mászóheveder és a sisakviselete kötelező. A felnőtteknek és a gyerekeknek különböző típusú felserelést adunk.
 • Beavatás, első lépések a gyakorlópályákon. Minden vendég, aki az Adrenalin Parkba érkezik, függetlenül attól, hogy korábban már részt vett-e konkrét kalandtevékenységeken vagy sem, részt vesz egy bevezető/bemelegítő/ismétlő foglalkozáson az Adrenalin Park oktatóival. Nagyon fontos, hogy kérdezz, ha valami nem világos, és győzödj meg arról, hogy megértetted a szabályokat, a biztonsági felszerelés és a csigák használati módját.
 • Könnyű pályák. Akár először vagy az Adrenalin Parkban, akár többször mászkáltál már a magaslati pályákon, a legjobb, ha a könnyű pályákkal kezded a mókát. Ezek egyrészt azért hasznosak, mert begyakorolod az egyszerű technikákat, másrészt azért, mert bemelegítesz a nehezebb pályákra.
 • Fokozatos haladás a nehezebb pályák és tirolik felé. Miután meggyőződtél, hogy könnyőszerrel teljesítesz minden akadályt, bemelegítettél, a nehezebb pályákon folytathatod a kalandtevékenységet. Természetesen gyerekek és kamaszok számára kialakított pályáink is vannak!
 • Ebédszünet. A kolozsvári Adrenalin Park vendégei 2-3 óra mászkálás után általában jól megérdemelt pihenőt tartanak.A legjobb, ha előre jelzed, ha étkezni is szeretnél, hogy az étterem csapata szervezze meg a teraszokon történő tálalás sorrendjét. Ha sikerül előre rendelni, az még jobb, mert rövidebb lesz a várakozási idő. Ha legalább 10 fős csoporttal érkezel, mindenképpen ajánlott 48 órával előre leadni az ételrendelést.

Milyen finomságok vannak a menüben? Nyilvánvaló, hogy a nagy energiabefektetés után szükségünk van valamire, ami pótolja az erőforrásainkat! Az Adrenalin Park étlapján minden ízlésnek megfelelő fogást kínálunk: pizza, tészta, hamburger, rostonsültek, gyorsételek, köretek, saláták és desszertek, mint például a jellegzetes román túrófánk (papanas) vagy fagylalt! A gyerekeknek külön menüt állítottunk össze, kisebb adagokkal!

 • Folytasd a szórakozást új pályákon agy más kihívásokkal! Ha a fizikai erőnélted engedi, az ebédszünet után további kalandpályákkal és/vagy -tevékenységekkel folytathatod, például íjászat, műfalmászás, fáramászás vagy csoportos kaland a Team Adventure pályán, ha többen érkeztetek.
 • Vagy sétálj az erdőben. Mivel a Bükk minden északban gyönyörű, sok vendég választja a kalandpark körüli rövid sétát is. A turistaútvonal ki vannak jelölve, és a térkép közvetlenül az Adrenalin Park bejárata előtt is ki van függesztve.
 • Térj vissza, és vacsorzz az Adrenalin PArk teraszán. Egy mozgalmas nap után, akár a kalandpályákon folytatad a mókát, akár az erdei sétát választottad, visszatérhetsz vacsorázni az Adrenalin Park teraszára. Ha többen vagytok, ezesetben is ajánlott legalább 48 órával előre jelezni szándékotokat és legalább egy hozzávetőleges rendelést elküldeni. Az erdő közepén vagyunk, távol a várostól, de szeretnénk megfelelően kiszolgálni minden kedves vendégünket.
 • Készíts fényképeket, válassz az emléktárgyak közül és hagyjál ajánlást a vendégkönyvben vagy az online csatornáinkon. Mivel az Adrenalin Parkhoz hasonló kalandparkok ritán fordulnak elő Erdélyben, mindenképp érdemes néhány fotót készíteni, amint épp a magaslati pályákon haladsz, háttérben az organikus építészeti remekművel, a menedékházzal! Megköszönjük, ha be is jelentkezel az Adrenalin Park vendégoldalain, és egy őszinte értékelést írsz.

Ha a fentiek felkeltették a kíváncsiságodat, máris megtervezheted a következő kiruccanást az Adrenalin Parkba. Nagyon közel vagyunk Kolozsvárhoz, Tordához és viszonylag közel (autóval) Zilahhoz, Bánffyhunyadhoz, Gyulafehérvárhoz, Nagyenyedhez, Torockóhoz.

Foglalj időpontot az augusztus 12-15. ünnepi hosszú hétvégére az Adrenalin Parkban!

Javasoljuk, hogy mielőbb töltd ki a mellékelt formanyomtatványt, hogy idejében legyen lefoglalva a helyed az Adrenalin Parkban: https://www.adrenalinpark.ro/hu/foglalas/