În luna iunie 2023 vă invităm să petreceți o minivacanță plină de aventură la Adrenalin Park Cluj, începând din 1 Iunie – Ziua Copilului și până în 5 iunie, a doua zi de Rusalii! Parcul de aventură de lângă Casele Micești este printre puținele locuri de lângă Cluj, ideale pentru ieșiri cu copii de toate vărstele, unde incluisv părinții se pot simți bine și pot face mișcare în voie!

Dar, haideți să vedem ce se poate face în minivacanța din iunie 2023 în parcul de aventură și împrejurimi!

Pentru cei mici

Copiii de grădiniță și școala primară se pot bucura de traseele de aventură cu obstacole și tiroliene construite special pentru ei. În general este vorba de traseele pentru copii sub 140 cm dar desigur, cei foarte descurcăreți pot progresa până la traseele pentru copii peste 140 cm și juniori!

În plus, se pot bucura de titirezul supendat, de leagănul uriaș, de locul de joacă pentru copii, de escaladă artificială la panou, de escalada artificială pe copacul de cățărare și nu în ultimul rând de produsele delicioase servite pe terasa Adrenalin Park.

Mai multe detalii aici: https://www.adrenalinpark.ro/pentru-copii/

Pentru adolescenți

Copiii de gimnaziu și liceenii pot asimila tehnicile de progresie pe traseele de aventură cu obstacole și tiroliene pe traseele pentru juniori și adulți începători. Peste 10 trasee aeriene îi așteaptă gata să fie parcurse! În plus, dacă se vine în grup de prieteni, pot încerca traseul Team Adventure, jocurile de echipă, tir cu arcul, escaladă artificială și traseul extrem 13.

Despre activități aici: https://www.adrenalinpark.ro/activitati/

Pentru studenți

Studenții pot parcurge traseele pentru adulți, tot într-o manieră progresivă – de la cele mai ușoare trasee la cele mai dificile, precum traseul nr. 10 – Adrenalina sau traseul nr. 13 – Extrem. Realxarea se face pe traseele tiroliene iarc dacă se dorește un plus de distrcație se poate opta și pentru tir cu arcul, escaladă la panou, traseul de echipă Team Adventure, Scara lui Iacob sau chiar jocuri de echipă.

Pentru adulți

Adulții pot spune că Adrenalin Park este paradisul activităților de aventură! De ce? Pentru că – fie că vii singur, fie că vii cu juniorii – fiecare își va găsi ceva de făcut pe gustul său, în funcție de pregătirea sa fizică! Trasee de aventură ușoare pentru începători, trasee tiroliene pentru cei care iubesc să alunece în voie printre copaci, trasee mai provocatoare pentru cei ce doresc să încerce ceva nou și traseu extrem pentru cei care duc dorul unei doze de adrenalină servită alături de prieteni noi!

Despre aventură aici: https://www.adrenalinpark.ro/trasee-de-aventura/

Pentru seniori

Bunicii sunt prietenii noștri cei mai buni! Nu doar că apreciază natura, pădurea, terasa în aer liber dar se și bucură când văd că atât copiii și nepoțeii se bucură de aventură în egală măsură! Cei mai antrenați chiar parcurg traseele tiroliene și cele cu obstacole! Să nu uităm că iubim aventura la orice vârstă, iar la Adrenalin Park considerăm că toți putem face ceea ce ne propunem, cu un pic de încurajare!

Terasa Adrenalin Park

Pentru pauzele dintre reprizele de aventură, sau după drumeția până la Adrenalin Park, vă așteptăm pe terasa Adrenalin Park. Preparatele din meniu acoperă o gamă largă – de la pizza, burgers, preparate rapide, paste, salate – precum și băuturi diverse: răcoritoare și calde.

Despre cazare în zona Adrenalin Park

În funcție de programul dorit, vă puteți caza în Cluj-Napoca sau în satul Feleacu și împrejurimi. Parcul este ușor accesibil dinspre Cluj-Napoca sau Turda, urmărind indicațiile rutiere și harta de aici: https://www.adrenalinpark.ro/contact/

Programare și rezervări de grup

Parcul de aventură Adrenalin Park este deschis conform programului de vară afișat pe site, zilnic, cu excepția zilelor în care condițiile meteo nu sunt favorabile.

Dacă sunteți minim 10 persoane care se cațără, recomandarea noastră este să faceți o programare din timp, astfel încât să evităm aglomerarea și cozile la zona de echipare și instruire. https://www.adrenalinpark.ro/rezervare/