Szeretettel várunk, töltsétek a június 1-ei minivakációt az Adrenalin Parkban. A Kolozsvár közelében taláható kalandpark minden korosztály számára aktív kikapcsolódást kínál a június 1-ei gyermeknap és a június 5-ei ortodox pünkösd másodnapja közötti minivakációban! A kászolyi (Casele Micești) kalandpark azon kevés helyek közé tartozik, ahol mindenki jól érzi magát, a gyermekek, szüleik és nagyszüleik is!

Lássuk, mivel lehet eltölteni az időt a 2023. évi júniusi minivakációban, a kalandparkban és környékén!

Kisgyermekeknek

Az óvodás és kisiskolás gyerekek a nekik kialakított kalandpályákon mászkálhatnak és kipróbálhatják az alacsonyabban elhelyezkedő gyermek-tirolikat. A 140 cm-nél alacsonyabb gyermekek, ha már kellő tapasztlatra tettek szert, a magasabb gyermeknek szán pályákat és a közepes nehézségű junior-szakaszokat is kipróbálhatják!

A kalandpályákon kívül rendelkezésükre áll  az óriáshinta, a játszótér, a műmászófal, a mászófa és nem utolsó sorban az Adrenalin Park teraszán felszolgált finom falatok.

További részletek itt: https://www.adrenalinpark.ro/hu/gyerekeknek/

Kamaszoknak

A gimnazista és a középiskolás gyerekek a junior- és felnőtteknek szánt kezdő kalandpályákon és tiroli csúszópályákon tanulhatják meg és gyakorolhatják az akadályteljesítés technikáját. Több mint 10, fák között kialakított pálya várja őket, ráadásul, ha baráti társaságban érkeznek, kipróbálhatják a Team Adventure pályát is, a csapatjátékokat, az íjászatot, a műsfalmászást és az Extrém 13 pályát.

További lehetőségekről itt tájékozódhattok: https://www.adrenalinpark.ro/hu/tevekenysegek/

Diákoknak

Az egyetemisták a felnőtt pályákat vehetik sorra, fokozatosan: először a legkönnyebbeket, majd a közepes fokozatúakat, végül a legnehezebbeket, például a 10-es Adrenalin pályát vagy az Extrém 13. pályát. Ha pihentető, lazító pályákat akarnak közbeiktatni, vagy ha egyszerűbb, szórakoztató kihívásokra vágynak, ott vannak a tiroli csúszópályák, az íjászat, a múfalmászás, a Team Adventure pálya, a Jákob lajtorjája vagy akár a csapatjátékok.

Felnőttek számára

A kalandra, aktív kikapcsolódásra vágyó felnőttek számára az Adrenalin Park egy valóságos Paradicsom! Hogy miért? Mert akár egyedül, akár a kis- vagy kamaszkorú gyermekeikkel érkeznek, mindenki talál kedvére való és fizikai erőnlétének megfelelő elfoglaltságot! Könnyű kalandpályák kezdőknek, tiroli pályák azoknak, akik szeretnek szabadon siklani a fák között, komoly kihívást jelentő pályák azoknak, akik valami újat szeretnének kipróbálni, és extrém pályák azoknak, akik egy adag adrenalinra vágynak.

A kalandpályákról itt: https://www.adrenalinpark.ro/hu/kalandpalyak/ 

Idősek számára

A nagyszülők a legjobb barátaink! Nemcsak a természetet, az erdőt, a szabadtéri teraszt értékelik, hanem örülnek, amikor látják, hogy a gyerekek és az unokák egyaránt élvezik a kalandot! A sportos, jó fizikai kondiciónak örvendő seniorok még a kötélpályákra és az akadálypályákra is felmerészkednek! Ne felejtsük el, hogy a kalandot minden korban felvillanyoz, és az Adrenalin Park csapata hisz abban, hogy egy kis bátorítással mindenki képes arra, amire vállalkozik!

Adrenalin Park terasz

A kalandospályák teljesítése közötti szünetekre, vagy az Adrenalin Parkba tett kirándulás utáni pihenőre a kalandpark teraszos vendéglőjébe szerenénk meghívni benneteket. Az étlap széles választékot kínál: pizzát, hamburgereket, gyorséételeket, laskaféléket és salátákat, valamint különféle italokat: limonádét, gyümölcslevet, frissítőket és forró italokat.

Szálláslehetőség az Adrenalin Park közelében 

Programodtól függően megszállhatsz Kolozsváron vagy Erdőfeleken és környékén. A kalandparkpark könnyen megközelíthető Kolozsvárról vagy Tordáról, az útjelzéseket és a térképet itt követheted: https://www.adrenalinpark.ro/hu/kapcsolat/

Nyitvatartás és csoportos foglalás

Az Adrenalin Park a honlapon közzétett nyári program szerint, naponta várja a látogatókat, kivéve azokat a napokat, amikor az időjárási körülmények nem kedvezőek.

Ha legalább 10 fős csoportal érkeznétek, javasoljuk, hogy előzetesen foglaljatok időpontot, hogy elkerüljétek a zsúfolt időpontokat és a sorbanállást a mászó-szerelés átvételekor az oktató területen: https://www.adrenalinpark.ro/hu/foglalas/.