Sunteți din zona Clujului și doriți să faceți un cadou de zi de naștere în ianuarie – februarie 2023? Sau poate pur și simplu doriți să începeți Anul Nou prin a oferi o experiență deosebită celor dragi? Cadoul potrivit tuturor vârstelor este un acces în parcul de aventură Adrenalin Park, din pădurea Făget, Casele Micești, chiar lângă Cluj-Napoca!

Ce este și cum pot oferi un Adventure Pass la Adrenalin Park?

Adventure pass-ul este de fapt accesul in parcul de aventură Adrenalin Park care poate fi configurat pe baza listei de servicii de aventură pentru copii mici, pentru elevi, studenți, seniori și adulți sau pentru intreaga familie. Acesta va permite accesul persoanelor pe toate traseele de aventură cu obstacole și pe tirolienele din Adrenalin Park.

În varianta clasică, puteți achiziționa sesiunea de aventură

  • Kids Adventure Pass – 55 lei
  • Junior / Student Adventure Pass – 60 lei
  • Standard Adventure Pass – 65 lei
  • Family Adventure Pass – 185 lei

Pass-urile se oferă în format cartonat sau electronic, și sunt valabile timp de un an.

Extra-opțiuni

Dacă doriți extra-opțiuni conform listei de servicii de aventură, trebuie doar să ne spuneți și pregătim oferta corepsunzător.

  • Tir cu arcul (20 min) 30 lei
  • Escaladă artificială (adăgată la sesiunea de 2 ore de aventură) – 25 lei
  • Ore suplimentare de aventură – 22 / 24 / 26 lei in functie de tip acces

Un eveniment privat la Adrenalin Park în 2023

Desigur, copiii sunt cei mai mari fani ai zilelor de naștere cu aventură, escaladă și distracție în aer liber. Dacă doriți să le oferiți o surpriză frumoasă sărbătoriților și invitaților lor, vă rugăm să faceți programarea din timp și să ne contactați direct pe adresa Recepției Adrenalin Park.

Informații și contact

Dacă doriți să faceți acest cadou frumos, sau doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți pe office@adrenalinpark.ro sau mesaj privat pe Facebook.