Kolozsvár környékén élsz és szeretnél valakinek rendkívüli születésnapi ajándékot adni 2023 január – februárjában? Vagy egyszerűen csak szeretnéd úgy kezdeni az új évet, hogy különleges élményt nyújtasz szeretteidnek? Kitűnő ajándék minden korosztály számára egy kalandpark-belépő a Bükkben található Adrenalin Parkba, Kászoly/Mikesi házak községben, Kolozsvár közelében, Erdőfelek mellett!

Mi az Adventure Pass kalandpark-belépő és hogyan lehet ajándékozni?

Az Adventure Pass lényegében egy Adrenalin Park-belépő, amely tartalmazza a magaslati pályákon kalandpályákon való mászkálást, a tiroli pályákon való lecsúszást, illetve személyre szabható a rendelkezésre álló kalandszolgáltatások listája alapján- kisgyermekek, diákok, felnőttek vagy szépkorú nagyszülők igényei szerint, hogy az egész család számára élvezetes legyen a szabadban töltött idő.

A megvásárolható kalandtevékenységek:

– Kalandbelépő kisgyermekeknek – 55 lej

– Kalandbelépő 140 cm-nél magasabb gyerekeknek, diákoknak – 60 lej

– Kalandbelépő felnőtteknek – 65 lej

– Családi kalandbelépő – 185 lej

A belépőket egy kartonlapon adjuk át vagy elektronikus formátumban küldjük el, és egy évig érvényesek.

Extra opciók

Ha a mászkálás és tirolizás mellett új kalandtevékenységet is szeretnétek kipróbálni, a belépők az alábbi szolgáltatásokkal egészíthetők ki:

Íjászat (20 perc) 30 lej

Műsziklamászás (a 2 órás kalandfoglalkozás mellett) – 25 lei

Plusz egy óra mászkálás – 22 / 24 / 26 lej – korosztálytól függően.

Zártkörű rendezvény az Adrenalin Parkban 2023-ban

Természetesen a gyerekek a legnagyobb rajongói az olyan születésnapoknak, amelyeket fáramászással és szabadtéri szórakozással tűzdelnek meg az ünnepeltek. Ha szeretnétek kellemes meglepetést szerezni születésnapos gyermeketeknek és vendégeinek, kérjük, hogy idejében jelezzétek a programot, és vegyétek fel velünk a kapcsolatot az Adrenalin Park recepcióján vagy e-mailen.

Információk és kapcsolatfelvétel

Ha szeretnétek kalandot ajándékozni, vagy további információkra van szükségetek, írjatok nekünk a office@adrenalinpark.ro e-mail címre, vagy küldjetek magánüzenetet Facebook-oldalunkon.