Anul acesta pune sub bradul de Crăciun o experiență de neuitat la Adrenalin Park! Știm că perioada cadourilor este plină de oferte și idei de cadouri pentru cei dragi. Din când în când, e bine să căutăm ideile și dincolo de obiecte materiale și să căutăm să oferim experiențe pe care cei dragi le vor ține minte pentru toată viața! Așadar, Adrenalin Park vă propune drept cadouri de pus sub brad în 2022, câteva  sesiuni de aventură pe traseele suspendate în copaci cu escaladă, tiroliene și multe jocuri outdoor!

Cadouri de pus sub brad în 2022

Fie că le oferiți prietenilor, familiei sau angajaților, relaxarea și mișcarea în aer liber la Adrenalin Park, aproape de Cluj va fi întotdeauna apreciată!

Cadouri de pus sub brad în 2022 se pot achiziționa pănă la 31 decembrie astfel:

  • Kids Adventure Pass – 50 lei
  • Junior / Student Adventure Pass – 55 lei
  • Standard Adventure Pass – 60 lei
  • Family Adventure Pass – 170 lei

Pass-urile se oferă în format cartonat sau electronic, și sunt valabile timp de un an.

Dacă doriți să faceți acest cadou frumos, sau doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți pe office@adrenalinpark.ro sau mesaj privat pe Facebook.

Câteva recomandări pentru cadourile de pus sub brad în 2022

  • Dacă sunteți persoană juridică – puteți bugeta și contracta deja sesiunile de aventură în aer liber la Adrenalin Park printr-o simplă cerere pe e-mail. Puteți opta să oferiți accesele individual angajaților și familiilor lor sau puteți opta pentru organizarea primului team building din 2023.
  • Dacă sunteți persoană fizică – puteți achiziționa accesele la aventură conform grilei de preț de mai sus, printr-o cerere pe e-mail. Dar nu uitați, aventura se trăiește mai bine în doi sau în grup, de aceea e bine să vă gândiți cu cine va veni cadorisitul la Adrenalin Park!
  • Dacă sunteți un ONG– puteți programa deja activitatea membrilor și partenerilor sub forma unui team building în natură.
  • Dacă sunteți o instituție de învățământ – puteți programa ieșirea de grup școlar mai altfel, încă de pe acum!

Adrenalin Park este parcul de aventură de referință din județul Cluj și regiunea Transilvania Nord-Vest. Parcul de aventură curpinde în prezent 18 trasee de aventură, 12 jocuri și ateliere outdoor pentru adulți și copii. La toate acestea se adaugă terasa și restaurantul Adrenalin Park, unice în zonă, concepute pentru a primi într-o atmosferă plăcută și realxantă familiile care vin în mijlocul pădurii Făget.