Mit szóltok ahhoz, ha idén egy feledhetetlen Adrenalin Parkos kalanddal ajándékozzátok meg szeretteiteket?

Tudjuk, hogy ebben az időszakban, amikor minden az ajándékozásról szól, rengeteg ajánlattal kecsegtetnek mindenkit. Néha nem árt az ajándékozás lényegére is figyelni, és tárgyak helyett életre szóló élményt ajándékozni a hozzánk közel állóknak. Az Adrenalin Park karácsonyi ajándék-ötlete 2022-ben: néhány óra kaland a fák közé feszített akadálypályákon, fára mászás, tiroli pályák és sok szabadtéri kaland!

Akár barátoknak, akár családtagoknak, akár munkatársaitoknak ajánljátok fel, a kikapcsolódás és szabadtéri mozgás az Adrenalin Park körüli erdőben, Kolozsvár mellett, mindig nagy örömforrás!

Ha szeretnétek a karácsonyfa alá tenni ezeket az ajándékokat 2022-ben. A következő lehetőségek közül választhattok:

  • Adventure Pass Kids (140 cm-nél alacsonyabb gyermekeknek): 50 lej
  • Adventure Pass Junior (140 cm-nél magasabb gyermekeknek, tanulóknak és egyetimistáknak): 55 lej
  • Adventure Pass (standard, felnőtteknek): 60 lej
  • Family Adventure Pass (családoknak: 2 felnőtt + 2 gyermek): 170 lej

Az ajándékutalványokat kartonlapra nyomtatva vagy elektronikusan adjuk át, és egy évig érvényesek.

Ha úgy döntöttetek, hogy kalandtevékenységeket ajándékoztok, vagy további információra van szükségetek, írjatok az office@adrenalinpark.ro e-mail címre vagy küldjetek magánüzenetet a Facebook-csatornánkon.

Néhány ajánlás a 2022. évi ajándékutalványokhoz   

  • Ha jogi személyiséggel rendelkeztek – a jövő évi költségvetésetekben már most elkülöníthetitek a szabadtéri tevékenység kiadásait, előszerződést is köthetünk egy egyszerű emailen küldött felkérést követően. Választhatjátok a munkatársak ajándékozott egyéni belépőket vagy megszervezhetitek a 2023. év első csapatépítő tevékenységét.
  • Ha magánszemélyként szeretnétek kalandot ajándékozni – váltsatok utalványt a fenti árlista kínálatából, és gondoljatok arra is, hogy a megajándékozott személy örülne a társaságnak is, tehát jobb a páros belépő mellett dönteni
  • Ha oktatási intézményt képviseltek – tervezzetek egy rendhagyóbb iskolai kirándulást!

Az Adrenalin Park az etalon-kalandpark Kolozsvár környékén, a megyében és az Észak-nyugat régióban. A kalandparkban 18 különböző kalandpálya található, 12 szabadtéri játék és különféle, gyermekeknek és felnőtteknek szánt szabadtéri tevékenység eszköze. Mindezek mellett az Adrenalin Park teraszos vendéglő is vendégeink rendelkezésére áll – ez az egyedi vendéglátóipari egység a fák között berendezett, hangulatos környezetben nyújt pihenési és kikapcsolódási lehetőséget az egész családnak, az erdőfeleki Bükkben.