Északnyugat-Erdély legnagyobb kalandparkja, a kolozsvári Adrenalin Park fennállásának 10. évfordulóját ünnepli! Olvassátok el, mit jelent nekünk, hogy 10 éves a kolozsvári Adrenalin Park,

és mivel várjuk a vendégeinket, barátainkat ebben az jubileumi kalandszezonban. A legfontosabb, hogy elkezdődött a meleg évszak, az Adrenalin Park pedig kitárhatta kapuit azok számára, akik a szabadban szeretnének kikapcsolódni és vágynak a magaslati kötélpályák nyújtotta izgalomra, a tiroli pályákon csúszkálni, műsziklafalat mászni vagy a többi tematikus foglalkozáson részt venni. A felnőtteknek és gyerekeknek szánt kalandot is gondosan előkészítettük, hogy mindenki élvezhesse a szabadtéri mozgást és azt, hogy biztonságos körülmények között feszegetheti saját határait.

Mit jelent, hogy 10 éves a kolozsvári Adrenalin Park?

A 2014. augusztus 15-ei megnyitó óta csapatunk folyamatosan gyarapítja a sportos családok és a szabadtéri kalandok szerelmeseinek helyi közösségét! Elárulhatjuk, hogy annak idején óvatosan és kíváncsian fogadták a felnőtteknek és gyerekeknek szánt kalandparkot, de ma már a kolozsváriak szeretik az Adrenalin Parkot, a régiót látogató turisták is, a csapatépítő-szervezők is, az oktatási intézmények képviselői is, aki osztálykirándulásokat szerveznek a Bükkben!

Vendégeinkkel és partnereinkkel beszélgetve azt tapasztaltuk, hogy az Adrenalin Park csapata és a kalandpark fennállásának első évtizede alatt regionális jelentőségű, hiteles turisztikai attrakcióvá nőtt. Az Adrenalin Parkot gyakran így jellemezték:

 • Kalandtevékenység teljes biztonságban

  – mert amikor azt mondjuk, hogy „fára mászás”, „fák közé felfüggesztett pályák”, „tiroli pályák”, stb., úgy tűnik, hogy minden kiragad minket a komfortzónánkból. De a tevékenység előkészítése, a beavatás, az UIAA minősítésű felszerelés és a jelenlegi európai szabványok szerint épített magaslati kötélpályák révén az Adrenalin Park minden szezonban a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a kalandpályákon.

 • Ideális hely a családi hétvégékhez

  – pontosan úgy, ahogyan azt megálmodtuk! A Németországban, Franciaországban és Olaszországban széles körben elterjedt kalandparkok mintájára az Adrenalin Parkot a kezdetektől fogva úgy terveztük, hogy minden korosztály és minden fizikai kondíciójú vendég megtalálja a neki megfelelő kihívást. Minden hozzánk érkező család apraja-nagyja jól érzi magát nálunk: a gyerekek a nekik épített pályákon mászkálhatnak, a szülők és a kamaszok a magasabb pályákon versenyezhetnek, az aktív kikapcsolódást követően pedig az egész család az Adrenalin Park teraszainak egyikén élvezheti a közös étkezést.

 • Adrenalinpumpáló szórakozás

  – természetesen azoknak, akik izgalomra vágynak! Egy kalandpark nem hagyhatja figyelmen kívül azoknak az igényeit, akik új, merész kihívásokra vágynak. A pályák nehézségi szintjét úgy alakították ki, hogy legyen átmenet a nagyon könnyűtől az extrém pályáig, és érzékelhető legyen a fejlődés, amint egymás után teljesítitek ezeket, de a nagyon nehéz kihívás is adott legyen azok számára, akik nagyon felkészült, tapasztalt sportolók!

 • Megbízható oktatási partner az óvodák és iskolák számára.

  Az Adrenalin Park már első kalandszezonjában partnerséget kezdeményezett a Megyei Ifjúsági- és Sportigazgatósággal, általános, középiskolai, gimnáziumi és felsőoktatási intézményekkel, óvodákkal valamint oktatással és neveléssel foglalkozó egyesületekkel. Gratulálunk minden pedagógusnak és szülőnek, akik támogatták és ösztönözték az osztálykirándulások, az Iskola másként programok, a Zöld Hét és az Adrenalin Parkban tartott évzáró ünnepségek megszervezését. Úgy tapasztaltuk, hogy olyan inspirációs forrás voltunk, amelynek segítségével a diákok új ismereteket szereztek, fejlesztették motorikus készségeiket és erőnlétüket. Emellett sokat tanultak a kommunikációról, a csapatmunkáról és az előítélet-mentességről.

 • A kolozsvári cégek szabadtéri csapatépítőinek kedvelt helyszíne –

  mert a hely könnyen megközelíthető Kolozsvárról, elég otthonos 10 fős csapatépítőkhöz de elég nagy 250 fős csapatok számára is, de mindenekelőtt azért, mert bármilyen fizikai kondíciójú és összetett csapatok elvárásainak is megfelel. A szabadtéri workshopokat és a csapatépítő játékokat több nemzetközi nyelven meg tudjuk szervezni. A kalandpark munkatársait és a tevékenységek lebonyolítóit sokan dicsérték sokoldalúságuk és alkalmazkodó készségük miatt. Mi is gratulálunk az egész csapatnak, ahhoz a kitartó tempóhoz, amellyel a kalandszezon során a csapatfoglalkozásokat szervezik!

 • A béke és az öröm szigete, a természet lágy ölén, közvetlenül Kolozsvár mellett

  – a városi és a metropolis övezetben élők számára az Adrenalin Park az egyik legkönnyebben megközelíthető kirándulóhely, az erdőfeleki Bükk közepén. Az erdőből sugárzó béke, a zöld szín és a friss levegő felélénkíti a városi „puhányokat” és mindenkit életkedvvel tölt fel! Az kalandparkba vezető séta kiút a tömegből, a zajból és a városi szürkeségéből.

 • Üdítő pihenőhely túrázóknak és bringázóknak.

  Ha egyesek számára a Bükkben kirándulni vagy kerékpározni túl hosszúnak és magányosnak tűnt, amióta az Adrenalin Parkot megnyitottuk a piros csíkkal jelzett turistaútvonalon, sokkan betérnek hozzánk megpihenni. A csapatunk és a vendégek barátságosak, szívesen látnak mindenkit, és újabb impulzust hoz, hogy kimozduljunk komfortzónánkból és a szabadban mozogjunk! A mozgás pedig tiszta egészség!

 • Kihagyhatatlan: egy nyári, erdei kalandtábor

  – mondják azok a gyerekek, akik már részt vettek az Adrenalin Parkban szervezett erdei kalandtáborokban. Sok virgonc és aktív gyerkőcnek ez egy valóra vált álom: egy olyan hét, amikor minden nap, egész nap a fák közötti magaslati kalandpályákon mászkálnak, minden nap új dolgokat tanulnak, egész nap kint vannak az erdőben, a teraszon együtt ebédelnek a táborban szerzett új barátokkal! A természetismereti foglalkozások, a sporttevékenység, a kézműves foglalkozások és a közös zenélés és éneklés csak néhány olyan dolog, amit kis kalandtáborosaink kipróbálnak minden alkalommal! A tábor végén sokkal boldogabb, nyitottabb és lelkesebb gyerekekkel van dolgunk, akik alig várják, hogy visszatérjenek!

Mivel vár a 10 éves a kolozsvári Adrenalin Park jubileumi kalandszezonjában?

Örömmel tájékoztatunk, hogy a 2024-es kalandszezon már márciusban elkezdődött, a szokásosnál melegebb tavasznak köszönhetően! Mint minden évben, idén is igyekeztünk gazdagítani az Adrenalin Park kalandjátékait és a tevékenyégeket.

Röviden felsoroljuk azokat a pályákat, amelyek az idei szezonban az Adrenalin Parkban várják a vendégeket:

 • 4 pálya 140 cm alatti gyerekeknek
 • 2 kötélpálya 140 cm alatti gyerekeknek
 • 8 akadálypálya 140 cm feletti felnőtteknek és junioroknak
 • 2 tiroli pálya 140 cm feletti felnőtteknek és kamaszoknak

A 2024-ben elérhető tevékenységek és kalandjátékok a következők:

 • Mű mászófal – 7 méteres, 3 oldalon mászható torony.
 • Fára mászás előkészített fogodzókon
 • Íjászat
 • Óriáshinta
 • Egyponton felfüggesztett hinta
 • Jákob lajtorjája
 • Slackline
 • Pókháló
 • Kérésre szervezett workshopok
 • Játszótér a legkisebbeknek

Pihenő- és étkezőhelyek:

 • függőágyas ejtőző
 • 3 szabadtéri terasz

Az Adrenalin Parkban 2024-ben szervezhető rendezvények listáján szerepelnek:

 • Születésnapok
 • Zártkörű rendezvények
 • Csapatépítők
 • Iskolai kirándulások
 • Utazóirodák által szervezett kirándulások
 • Oktatási programok (Iskola másként, Zöld hét)
 • Szervezett túrák és látogatások a turisztikai útvonalon, pihenővel az Adrenalin Parkban
 • Legény- vagy leánybúcsúk és egyéb partik
 • Kalandtáborok

Időpontok és foglalások az Adrenalin Parkban

Most van itt a legjobb alkalom iskolai kirándulások, szabadtéri születésnapi partik és csapatépítő rendezvények szervezésére.

Az Iskola máskén rendezvényért és a Zöld Hétért felelős tanárokat arra kérjük, hogy közvetlenül a office@adrenalinpark.ro címen vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy az időpontot egyeztessünk iskolai csoportjuknak.

A csapatépítők szervezőinek ebben a szezonban is lehetőségük van arra, hogy 10-250 fős csapatok számára szervezzenek kalandostevékenységeket. További részletek a kalandparkban szervezhető eseményekről itt: https://www.adrenalinpark.ro/hu/esemenyek/

Családi események, min. 10 fős rendezvények szervezőt arra kérjük, használják az online foglalási űrlapot: https://www.adrenalinpark.ro/hu/foglalas/.

Találkozunk az Adrenalin Parkban! Kalandra fel!