Az Adrenalin Parkban nagy hangsúlyt fektetünk a családra, ennek értékére és fontosságára, ezért most külön ki szeretnénk emelni a május 15.-i napot, mely 1994 óta a köztudatba a Család nemzetközi napjaként él. Ezen a napon szeretnénk a figyelmet teljesen a családokra irányítani, amelyek a modern társadalom legfontosabb „intézményeként” kell, hogy működjenek. Az Adrenalin Park a család minden tagjának megfelelő nehézségű pályákat kínál: a 140 cm-nél alacsonyabb gyerekek a Katica, Nyuszt és a Sárkány pályákon próbálhatják ki magukat, a 140 cm-nél magasabbak pedig már a junior és felnőtt pályákat is sikeresen leküzdhetik. Ha netalán a gyerekek már nem igénylik a felnőttek kíséretét, akkor a szülők és nagyszülők is kipróbálhatják magukat a 9 felnőtt pályáink egyikén.

A családi belépők kialakításának a célja az volt, hogy ösztönözzük az egész család természetbeli közös kikapcsolódását. A 120 lejes családi jeggyel 2 felnőtt és 2 gyerek két órát kalandozhat parkunkban. Ha a családban több mint 2 gyerek van, akkor a harmadik gyereknek már kiegészítő belépőjegyet szükséges váltania 25 lej/gyerek értékben, magasságtól függetlenül. Ezzel az árszámítással a családoknak tulajdonképpen 20% árkedvezmény jár a teljes értékű jegy árából, kalandparkunk így támogatván a családok közös szabadtéri mozgását.

És ez még nem minden! Azok az előre foglaló, több családból álló csoportok, ahol megvan a legkevesebb 10 fős létszám, extraként a 10%-os csoportos kedvezményben is részesülnek. Ez a kedvezmény a családi jegyes árleszállítással halmozódik! Vegyünk egy konkrét példát: 3 kalandozni vágyó család esetében (2 felnőtt+2 gyerek) x 3 ó 6 felnőtt+6 gyerek = 12 mászó, a csoport 3 családi belépőjegyet fizet, amihez a 10% kedvezmény is társul, tehát 120 lej x 3 = 360 lej – 10% árkedvezmény = 324 lej. Az akció egyetlen feltétele, hogy a kalandozni vágyó család-csoportok előre jelezzék szándékukat és egyeztessenek időpontot kollegáinkkal. Így nekünk is sokat segítenek abban, hogy megfelelően felkészüljünk és minél kellemesebb élményt biztosítsunk vendégeink számára.

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves vendégünknek, akik szabadidejüket nálunk töltik, a sok gyereknek, akik kalandparkunkban akarták szülinapjukat ünnepelni, a szülőknek és nagyszülőknek, kik végtelen türelemmel kísérték a gyerekeket pályáinkon valamint a fiatalembernek, aki magaslati kötélpályánkon kérte meg leendő felesége kezét.

A továbbiakban is szeretettel várunk Benneteket! Kalandra fel!