Kürtöljétek össze a barátokat, és gyertek, ünnepeljük meg együtt a Barátság Nemzetközi Napját 2018. július 28-30. között! A legszebb emlékek a közösen átélt, bolondos kalandok!

Gyertek fára mászni, tiroli pályákon csúszkálni, érezzük jól magunkat az erdőben, a friss levegőn, a magaslati kalandpályákon! 14 akadálypályán bolodozhatnak kicsit és nagyok, tiroli pályáink 10 m feletti magassából indulnak!

Játékos ötletek kedves barátoknak!

#1 Szerezz neki MEGLEPETÉST!

Hívjátok el a brátokat egy erdei sétára, és “véletlenül” térjetek be az Adrenalin Parkba! Itt lelkes és jókedvű csapat fogad, aki készen áll arra, hogy megtanítsa nektek a kezdő lépéseket és fogásokat. A beavatás után kezdődhet a kaland a magaslati pályákon!

Ne feledjétek: kérjétek meg a park munkatársait, hogy a a kalandpályák meghódítása előtt is, utána is készítesenek egy csoportképet rólatok. Tudjuk mi, hogy miért! J

 

#2 Kezdeményezz egy KIHÍVÁST!

Már járatosak vagytok a kalandparkban, de még nem jártátok végig az Adrenalin Park extrém pályáját? Hívjátok ki barátaitokat maximális kalandra az EXTRÉM 13 pályán! A szórakozás és az izomláz garantált!

Ne feledjétek: kérjétek meg a park munkatársait, hogy a 13-as pálya meghódítása előtt is, utána is készítesenek egy csoportképet rólatok. Tudjuk mi, hogy miért! J

 

#3 Szabadtéri LAZULÁS!

A kaland után szusszanjatok meg és lazítsatok a kalandpark függőágyain… Sétáljatok végig a mezítlábas ösvényen…. És fogyasszatok el egy üdítőt a teraszon.

Ne feledjétek: mosolyogjatok, ha fényképeznek, hogy legyen egy szép emléketek a közös kalandról!J

 

#4 Szervezzetek egy BARÁTI KIRUCCANÁST A FELEKI TETŐRE!

Gyertek gyalog vagy kerékpárral az Adrenalin Parkba. Ezután mászkáljatok a kalandpályákon és csúszkáljatok a tiroli pályákon. Lazítsatok a függőágyakban vagy a teraszon. Hazafele is sétáljatok vagy bringázzatok!

 

Foglalás a 0732 040 434 telefonszámon vagy az office@adrenalinpark.ro e-mail címen.

Kalandra fel!