Szabadtéri kaland. Mezítlábas ösvény. Plogging. Kirándulás. Kerékpározás.

Az Adrenalin Park csapata a Föld Napján, 2018. Április 22-en ezeket a programokat ajánlja sok szeretettel. Természetesen a teljes hétvégét, április 20-22-ét ennek a fontos napnak szenteljük, amikor megünnepeljük bolygónkat, otthonunkat.

Szabadtéri kaland

A Föld Napján szeretettel várjuk a gyerekeket, szüleiket és nagyszüleiket a nekik épített kalandpályákra! 3 kisgyerekeknek, 9 nagyobbaknak és felnőtteknek, 1 pedig az extrém kihívásokra vágyó felnőtteknek kialakított pálya áll a látogatók rendelkezésére. A hatszemélyes vagy nagyobb csoportok kipróbálhatják az egyedi Team Adventure pályát is!

 

Mezítlábas ösvényt avatunk.

Mikor jártatok legutóbb mezítláb a homokban, köveken, mohán vagy fűben? A Föld Napján érintsétek meg a természetet, sétáljatok végig a mezítlábas ösvényen. Újraélhetitek a gyermekkori élményeket és feléleszthetitek az érzékszerveiteket.

 

Meghívás ploggingra.

A Föld Napjára szóló meghívónk kiterjed az erdőben szétszórt szemét összeszedésére is. A kalandpark felé sétálva, vagy mászkálás után, egy kis erdei kocogással összekötve szedjétek össze az erdőben, az ösvényen, a környező dombokon a műanyag, üveg, papír vagy fém hulladékot, és hordjátok az Adrenalin Parkban található gyűjtőbe. 

 

Kirándulók és kerékpárosok külön kedvezménye

Mint máskor is, a Föld Napján különösen értékeljük a kirándulók és kerékpárosok erőfeszítését, hogy ne szennyezzék a levegőt és a környezetet, és 10% kedvezményt biztosítunk számukra a kalandparkban.

Gyertek ünnepeljük együtt a Föld bolygót, és gyermekeinket neveljük a szabadtéri tevékenységek és a természet szeretetére! Szeretettel várunk az Adrenalin Parkba! Előjegyzések az office@adrenalinpark.ro címen vagy a 0732 040 434 telefonszámon.