A kolozsvári Adrenalin Park támogatta a nagyváradi „Crosul Companiilor” futóverseny 2014-es kiadását, mely már harmadik alkalommal került megrendezésre. A Runners Club partnereként, az Adrenalin Park célja az aktív, egészséges életmód és a sport népszerűsítése. A futóverseny elsődleges célja a szabadtéri futás népszerűsítése, de a verseny nagy hangsúlyt fektet a csapatszellem fejlesztésére is.

Az Adrenalin Park és a Runners Club közös meggyőződését népszerűsíti: a mozgás rutinszerű tevékenységgé kell, hogy váljon

A Runners Club rendezvényeinek elsődleges célja az, hogy bebizonyítsa, a futás bárki számára kézenfekvő tevékenység, így még azok is élvezhetik, akik napi 8 órán keresztül ülő munkát végeznek. A mozgás ellazítja a testet és az elmét, így kikapcsolódást biztosít egy nehéz nap után – az Adrenalin Park ezért ideális hely minden izomcsoport megmozgatására.

A közös irányelvek és a közös célközönség jelenléte miatt, az Adrenalin Park csapata is csatlakozott a Runners Club által indított kezdeményezéséhez, így a Runners Club és a kolozsvári kalandpark is a hétköznapi embereket ösztönözi a természet felfedezésére, mozgás által. Az Adrenalin Park ugyanakkor a kalandvágyóbb vendégeket is felejthetetlen élményben részesíti.

A győzteseknek különleges élményben volt részük: eltölthettek pár órát az Adrenalin Parkba

Mivel az Adrenalin Park csapata irányelvei melletti elkötelezettségét is szeretné bizonyítani, ezért úgy az egyéni, mint a csapatverseny győzteseit nyereményben részesítette. A győztesek meglátogathatták kalandparkunkat és adrenalinnal teli élményben volt részük.

Az Adrenalin Park megnyitása által, Kolozsvár nem csak kulturális szempontból maradt vonzó a nagyváradiak számára, hanem most már a kalandparkos aktivitások új távlatokat nyitnak a kolozsvári kikapcsolódási lehetőségek terén. Fontos megjegyezni, hogy a magaslati akadálypályákkal felszerelt kalandparkok a család minden tagját megmozgatják és ezzel egyidejűleg el is lazítják. Az Adrenalin Park könnyen megközelíthető autóval és biciklivel is, de akár egy gyalogos kirándulás célpontja is lehet.

A nagyváradi futóversenyről két szóban: kalandos és ösztönző

A Runners Club által szervezett futóverseny a kalandvágyat és a versenyszellemet is egyaránt élénkíti. A csapatversenyben nem csak az energia optimális beosztásra kell a versenyzőknek odafigyelniük, hanem a csapattársakkal is teljes összhangba kell lenniük, tehát összekovácsolódott, egységes csapatként kell legyőzni a távot. A sikeres célba érés leírhatatlan elégedettséggel tölti el az összes versenyzőt, így már csak ezért az érzésért is érdemes a starthoz állni. A verseny során átélt izgalmas pillanatok hozzájárulnak egy felejthetetlen élmény emlékéhez. Mindemellett, a legjobbak az Adrenalin Park csapatától is jutalmat kaptak: egy ingyenes belépőjeggyel lettek gazdagabbak, így a kaland folytatódhatott!

Az Adrenalin Park csapata egész évben az aktív életmódra szeretne ösztönözni mindenkit, így a hétköznapi átmozgató edzések kiegészítéseként látogassanak el hozzánk is! Minden térségbeli sportkedvelőt szeretettel várunk egy intenzív, de nem szokványos edzésprogramra!

Kalandra fel!