Lepjed meg az osztálytársaidat egy eredeti születésnapi bulival: hívd meg őket az Adrenalin Parkba! Friss levegő, magaslati kalandpályák, árnyékos terasz, ízletes és frissen elkészített falatok, finom üdítők. És ha igazán menők vagytok, biciklivel tekertek ki odáig, az erdőfeleki Bükkön keresztül!

Az kalandpark ajánlata

Kis- és nagykamászok élvezik a legjobban az aktív kikapcsolódást a természetben, mi pedig nagy örömmel fogadjuk a legfiatalabb kalandvágyókat is, és a 99 éves fiatalokat is, akik barátaik, hozzátartozóik körében, vadregényes körülmények között szeretnék megünnepelni a születésnapi évfordulót.

Az Adrenalin Park kalandpályái sokfélék: minden korosztály talál kedvére valót, és az sem gond, ha először ölt valaki mászó felszerelést: animátoraink minden csoportnak tartanak egy beavató foglalkozást, csak ezután kezdődik a két órás kaland!

A szülők, nagyszülők is részt vehetnek a kalandban, de ha lazább programra vágynak, heverészhetnek a kalandpályák között, a fákra kifeszített függőágyakon.

 

Bulis kedvezmények

A kalandparkos belépőtök 10 százalékát is megspórolhatjátok, ha legalább 10 személyes bulit szerveztek. Az ünnepeltnek az Adrenalin Park is ajándékkal kedveskedik: egy feliratos pólót kap emlékbe, hogy sokáig eleven legyen a közös élmény emléke.

A fényképezőgépeket és videokamerákat is elő lehet készíteni: garantáljuk, hogy az erdei helyszín, a kalandpark kihívásai, a közös móka sok olyan pillanatot tartogat, amit érdemes megörökíteni és a közösségi portálokon megosztani.

Ugye milyen jó, ha egy szülinapi buli legfőképpen a közös élményről szól, nem csak az ajándékokról!

 

Az Adrenalin Park szülinapi csomagja

Ajánlatunk a tartalmazza a felszerelés bérlését (védősisak, hám), két óra mászkálást a 14 magaslati kalandpályán, majd az azt követő, csendesebb kikapcsolódást: a falatozást, tortabontást, igény szerint a társasjátékgyűjteményt is kölcsönkérhetitek (Activity, Carcassone, Catan, Jenga stb.)

Az Adrenalin Park konyhája remek helyi sajátosságokat kínál: gulyást, erdei gombakrémlevest, és számos hagyományos fogást, frissen grillezett finomságokat és hidegtálat tudunk ajánlani. A divattal is lépést tartunk, és a nemzetközi konyha legnépszerűbb fogásait is elkészítjük: hamburgereket, chilis csirkeszárnyakat, változatos salátákat. Az itallap sztárjai a frissen facsart levek és az Igazi Tiltott Sör.

Tipp: az egyszerűség kedvéért egy-két fogást rendeljetek! A tapasztalat azt mutatja, hogy egy kiadós gyermek-burger vagy az örökzöld ropogós bundás husi és a szalmakrumpli a legkedveltebb bulis fogások.

A cukrászkészítményeket, például a tortát a szülinapos hozza.

 

Foglalás

Előjegyzésre, a részletek egyeztetésére, a menü megbeszélése érdekében kérjük vegye a kapcsolatot munkatársainkkal a 0732040434 telefonszámon, vagy írjon az office@adrenalinpark.ro e-mail címre.

Kalandra fel!