Elérkezett a régóta várt pillanat: az Adrenalin Park teraszos étterem à la carte menüvel várja vendégeit! Ezen a nyáron –  kizárólag hétvégén! – a ház specialitásai és a nemzetközi ihletésű, de jellegzetesen erdélyi konyha különlegességeivel várjuk a kalandparkba látogatókat. A kínálatból megemlítjük a leveseket: az erdei gombakrémlevest, a híres pacallevest és a marhahússal készített gulyáslevest, a ház specialitásai közé tartozó hamburgereket és a roston sült készítményeket. Az Adrenalin Park teraszos étterem hűsülésre hívogató italkínálatban frissítők csodálatos választéka várja a vendégeket: limonádék, friss gyümölcslevek és smoothies-különlegességek.

A ház specialitása az Adrenalin Park teraszos étteremben

A kalandpályák meghódítása után kitűnő alkalom adódik kipróbálni a ház specialitásait, a burgereket: hagyományos Adrenalin Park Bacon Burger, Adrenalin Sajtburger és az erős ízek szerelmeseinek az izgalmas Extrém 13 Burger, csípős jalapeno szósszal. Természetesen a gyerekre is gondoltunk a menü öszeállításakor: nekik a csirkehúsos KIDS Burgert kínáljuk – a kis kalandorok biztosan kedvelni fogják. Az Adrenalin-burgereket sült burgonyával és szósszal szolgáljuk fel!

Az Adrenalin Park teraszos étterem italkínálatában a ház specialitásai közé soroltuk az erdei gyümölcsös limonádét és a szintén erdei gyümölcsös Adrenalin Smoothiet.

Az Adrenalin Park teraszos étterem helyi sajátosságai

Az étterem kínálata igazodik az Adrenalin Park sajátosságához, amelyet a természetbe és a környezetbe szervesen belesímuló kalandparkként képzelték el tervezői. Ez a szemlélet érvényesült a menü összeállításakor is. A ház specialitásai mellett a kínálatban szereplő ételek a vidék konyhájának jellegzetes fogásai. Levesnek az erdei gombakrémlevest, a pacallevest, a laskás húslevest és a marhahús-gulyást ajánljuk, főételnek pedig a grillezett vagy sült marha-, sertés-, csirke- vagy halkészítményeket.

A távolabbról idelátogatóknak bizalommal ajánljuk az Erdész-tálat  –  hagyományos, helyi jellegzetességekből összállított tál, amelyen szalonna, kolbász, töpörtyű, burduf túró, hagyma, paradicsom és uborka található.

Nemzetközi hatások az Adrenalin Park teraszos étterem kínálatában

A sokszínűség jegyében az Adrenalin Park teraszos étterem étlapján a nemzetközi konyhából átvett fogások is szerepelnek. Ilyen a klasszikusnak számító görög leves, édes chiliszósszal felszolgált csirkeszárnyak, a bazsalikommal pácolt roston sült tarja, a különféle saláták – hússal vagy anélkül. Azonban a ház specialitásai, az Adrenalin Burgereket is a nemzetközi konyha inspirálta, és hivatásuk kiadós táplálékként szolgálni a kalandpályákon kifáradt vendégeknek.

Az ital-kategóriába sorolt kínálat is a legváltozatosabb, különféle népek hagyománya ihlette a kávé- és és teakeverékeket, limonádékat és koktélokat.

Ne feledkezzünk meg a sörökről sem. A forró nyári napokon a jól lehütött sör nem csak szomjoltó, hanem az ízlelőbimbók kényeztetője is. Az étlapon helyi és nemzetközi sörök szerepelnek, szűrt és szüretlen, világos vagy barna, alkoalkoholtartalmú vagy alkoholmentes változatban!

 Gyermek menü

Mivel kalandpark látogatói túlnyomórészt gyermekes családok, az Adrenalin Park teraszos étterem a legkisebbeknek a felnőtt adagok 60% -áért kínálja a gyermekadagokat, a burgerek és szószok kivételével minden kategóriában. A már említett, gyermekeknek szánt, csirkehússal, sült burgonyával tálalt hamburgert is bizalommal ajánljuk kis vendégeinknek.

A megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás a gyermekek számára is ugyanolyan fontos, mint szüleik számára: az étlapról víz, kedvenc szénsavas vagy natúr üdtőjük, turmixok és teák közül választhatnak.

Csoportos menük

Szervezett születésnapok, a csapatépítők vagy más, a kalandparkban megünnepelt események szervezési eljárása már ismert a vendégek számára. Logisztikai okokból a csoportokat ezután is előzetes foglalás és előzetes menü-rendelés mellett fogadjuk. Foglalásért, árajánlatért és bármilyen kérdéssel forduljanak bizalommal a kalandpark munkatársaihoz, bármikor a hét folyamán, az office@adrenalinpark.ro címen.

Ízkalandra fel az Adrenalin Park teraszos étteremben!

Mivel Adrenalin Park mottója: „Kalandra fel!”, szeretettel várjuk Önöket egy új kalandra: az ízek felfedezésére!

A kalandpályák meghódítása után jól fog esni egy finom étel!

Telefonos foglalás a 0732 040 434 számon és az office@adrenalinpark.ro e-mail címen.