Az Adrenalin Park jókedvvel és kalandvággyal köszönti a 2017-es évet. Társszervezőivel, a  Runners Club-bal, a Rupicapra Hegyi Sportok Egyesületével, és a rendezvény névadó partnerével, a Halcyon Mobile céggel együtt hirdeti meg az idei első kolozsvári hegyi futás (trail run), a Făget Winter Tour RAJTJÁT. Találkozunk 2017 január 28-án az Adrenalin Park bejáratánál!

A Făget Winter Tour meghírdetett programjának megfelelően a rajtot a következő időpontokban adják meg:

  • 15 km-es próba – START fél 11-kor
  • 7 km-es próba – START 11-kor

Az esemény tervezett napirendjében, amely a FestivApp mobiltelefonos alkalmazásban is elérhető, a követkesző pontok szerepelnek:

  • Technikai megbeszélés
  • VERSENY
  • DÍJAZÁS: déli 1 órakor – az Adrenalin Park vendéglő teraszán
  • Gulyás-party

A verseny után a résztvevőket és szurkolókat az Adrenalin Park vendéglő örömmel látja vendégül a hagyományos és jól megérdemelt gulyásra.

Az idei Făget Winter Tour alkalmával új útvonalakat jelöltek ki a versenypróbákra.

Ezeken már most fel lehet készülni, lehet edzeni a verseny előtt. Az útvonalak térképe letölthető a verseny http://runnersclub.ro/faget-winter-tour/ honlapjáról.

Az edzések kiegészítéseként szívesen látjuk a környék futóit, hogy próbálják ki a magaslati kalandpályákat.

Az Adrenalin Park a versenypróbák nyerteseit egy-egy kalandpark-belépővel jutalmazza: meghívás a fák között kifeszített akadálypályák és canopy drótkötélpályák kipróbálására.

A Făget Winter Tour 2017 alkalmával az Adrenalin Park, a Runners Club és a Rupicapra Egyesület ismét a Kolozsvár környékén űzhető téli szabadidős tevékenységekre irányítja a figyelmet. A 2017-es tél csodálatosnak ígérkezik, és mindannyain örülünk a hónak, a jégnek és a friss levegőnek!

  • Az Adrenalin Kalandpark magaslati kalandra, fák közötti húzódó akadálypályák megmászására hívja meg az érdeklődőket. Az összetett mozgás minden izmot igénybe vesz, az új látószög pedig új látványként tárja fel a környezetet.
  • A Runners Club futásra invitál, bármilyen terepen: aszfalt, föld, összetett. A futás minden szempontból elérhető sport, bárki számára. Ráadásul arra ösztönöz, hogy a szabadban töltsük az időt.
  • A Rupicapra Hegyi Sportok Egyesülete arra bíztat, hogy a hegyekben, a Kárpátokban sportoljunk, de nem csak: az ember és a hegy kapcsolata egyedi, megerősítő. A hegyi utakon elénk kerülő akadályok leküzdése személyiségformáló és életszemlélet-alakító.

A versenyen résztvevőkkel és a szervezőkkel együtt az Adrenalin Kalandpark csapata az aktív életformában hisz, tiszteli és vigyáz a környezetre és a természetre. A magaslati kalandpályák, a canopy, vagy más néven tiroli kötélpálya még újdonságnak számítanak a kolozsváriak számára. A kültéri szabadidős tevékenységek szerelmesei értékjelni fogják a kalandot és a hely szépségét.

 

Gyermekek, családtagok és szurkolók figyelmébe!

 A Făget Winter Tournak egyre nagyobb a szurkolótábora! Megbecsülésünk jeleként a kalandpark nyitva lesz azok számára, akik a fák között szeretnének mászkálni az akadálypályákon, akár gyerekek, akár felnőttek.

Késztsétek elő a kesztyűket, a kirándulóbotokat és a téli ruhákat!

Mi meleg és édes italokkal várunk minden tevékenység után!

Kövessétek híreinket és az esetleges programváltozásokat a FestivApp mobiltelefonos alkalmazáson is: ingyenesen letölthető a GooglePlay-ről vagy az AppStore-ról.

 

Találkozunk a RAJT-nál. Minél többen, annál jobb!