Rohamosan közeledik a 2019. évi nyári vakáció! Az Adrenalin Park csapata idén is erdei kalandtábort szervez a gyermekeknek: reméljük, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodik minden résztvevő!

Idén június 24-én kezdünk és augusztus 16-ig tartanak a táborok. Csoportonként 30, 6-12 éves gyerek köthet új barátságokat, ismerkedhet a Bükk elő- és növényvilágával, gyakorolhatja az akadálypályákon mászkálás készségeit és edzhet a mászófalon!

Erdei kalandtáborok időpontja: a 2019. június 24. – augusztus 16.

Részletes táborprogram: honlapunkon el lehet olvasni minden fontos tudnivalót

 Kinek szól?

  • 6-12 éves gyermekeknek
  • azoknak, akik napközi tábort keresnek (5 nap/ hét) Kolozsvár közelében
  • azoknak a szülőknek, akik gyermekeik harmonikus fejlődését tartják szem előtt, a szabad levegőn, a természetben,  mozgással és kalanddal töltött idő biztosításával

Mit mondanak a gyermekek az Adrenalin Park kalandtáborairól?

#1 – „Olyan dolgokra jövünk rá, amit nem is gondoltuk, hogy meg tudunk csinálni!”

A táborban résztvevő gyermekek többsége sikeresen megoldja azokat a kihívásokat, amelyekkel a magaslati kalandpályákon szembesülnek, vagy az irányított alkotó- vagy kommunikációs műhelytevékenységek során. Örülünk, hogy mindannyian leküzdik fenntartásaikat és új dolgokat fedeznek fel.

#2 – „Új barátokra teszünk szert, más iskolából és más osztályból’”

Egyesek egyedül jönnek a kalandtáborba, mások barátokkal, unokatestvérekkel, ismerősökkel. Tény, hogy 5 nap játszás és kaland után minden gyereknek lesz legalább egy-két új barátja. Sokan találkát is megbeszélnek, egy következő évi táborban, hogy ismét sok időt tölthessenek együtt.

#3 – „Fára mászunk és egész nap az erdőben játszunk!”

Minden gyermek, aki részt vesz az erdei kalandtáborokban, határtalanul örül a magaslati kalandpályákon mászkálásnak és a szabad játéknak. A városi környezettől és a kütyüktől való eltávolodás jót tesz nekik! A tábor végére kipirosodik az arcuk és jelentősen javul a tartásuk.

#4 – „Sok újat tanulunk a bogarakról, a madarakról, az állatokról és a növényekről!”

A természetismereti és környezetismereti foglalkozásokon  a gyermekek megtanulják, milyen növények, milyen madár- és állatfajok, milyen rovarok fordulnak elő az Adrenalin Park közelében, a Bükkben: hogy néz ki egy szentjánosbogár vagy egy cserebogár, egy sárgarigó egy sólyom, egy gyík vagy éppen egy őz – a gyerekek felfedezik a különféle fajok természetes életterét.

#5 – „Alig várjuk a csapatjátékokat, a kirándulásokat és a kalandokat!”

A legkedveltebb foglalkozások a csapatjátékok, ahol más táborozó gyerekekkel együtt a csapatszellemet tapasztalják meg, fejlődik a koordinációs és kommunikációs készségük. A kirándulás jó alkalom megtapasztalni a Bükk nagyszerűségét és a környező természet szépségeit.

Az Adrenalin Park kalandtábor programjából:

  • Mászkálás a kalandpályákon és a tiroli pályákon
  • Alkotótevékenység és környezetvédelem
  • Sporttevékenység
  • Csapatjátékok
  • Kirándulás az erdőfeleki Bükkben
  • Ebéd és uzsonnák
  • Ingyenes szállítás

Részletes lírás és jelentkezési űrlap: //adrenalinpark.ro/erdei-kalandtabor-az-adrenalin-parkban-2019/

További információk és tájékoztatás igényelhető az office@adrenalinpark.ro e-mail címen vagy a következő telefonszámokon: 0371040434  / 0744179120.