A Kolozs megyei Erdőfelek községhez tartozó Mikesi házak mellett található Adrenalin Park támogatja a „Cluj Bike Challenge” 2014 keretében másodjára megrendezett Gyalui Maraton hegyikerékpár verseny 3. futamát. A Kolozsvár Teker sportklub partnereként az Adrenalin Park célja az aktív és egészséges életmód, a kinti szabadidős foglalkozások és a hegyi kerékpározás népszerűsítése.

Adrenalinnal teli pályák

A Gyalui Maraton XCM MTB Nemzeti Hegyikerékpár Versenyen részt vehetnek úgy amatőr, mint profi kerékpárosok. A verseny a következő pályákon folyik:

– egy 15 km hosszú, „Fun” fantázianevű pálya, ahol részt vehetnek a 12. életévüket betöltő gyerekektől a 18 évnél idősebb felnőttekig bárkik (úgy férfi, mint női versenyzők), de családok is indulhatnak a speciálisan számukra kialakított kategóriában. A „Fun” pályán versenyzők száma 200 résztvevőre van korlátozva;

– a 6-8 illetve 9-11 éves gyerekek számára a Gyalui kastély körül lesz kialakítva egy versenypálya;

– egy 50 km hosszú, „Race” fantázianevű fél maratoni pálya, amely 1500 m szintkülönbség leküzdését igényli;

– egy 80 km hosszú, „Marathon” fantázianevű maratoni pálya, amely 2660 m szintkülönbség leküzdését igényli;

A pályák kiinduló és érkezési pontja egyaránt a gyalui kastély udvara, amely Kolozsvártól nyugatra, 15km-re található.

 

Nyereményeink

Mivel az Adrenalin Park továbbra is támogatja az aktív életmódot, minden korosztály és versenyszám legjobbjait nyereményben részesíti. Minden dobogóst egy személyre szóló ingyen belépővel jutalmazunk, amelyet a 2014-es szezonban használhat fel. Összesen 70 meghívót osztunk ki, amely ingyenes belépést biztosít a kalandparkba, ahol 12 magaslati kalandpálya (9 felnőtt és 3 gyerek) várja a vendégeket. Az Adrenalin Park két különleges tiroli lecsúszó pályával is büszkélkedik: a Sólyommal és a Denevérrel, amelyek összességében 300 m hosszan biztosítják a felejthetetlen élményt a kalandvágyók számára.

Az Adrenalin Park a 2014-es gyalui maratonon

Az Adrenalin Park örömmel tett eleget a bicikliverseny szervezői felkérésének és csatlakozott a hegyi kerékpározást népszerűsítő mozgalomhoz. A versenyen részt vevő biciklisekkel együtt, az Adrenalin Park csapata folyamatosan az aktív életmódra szeretne ösztönözni mindenkit, így hát a hegyi kerékpáros edzések kiegészítéseként nézzenek be hozzánk is, mikor a Bükkben tekernek! Mindenkit szeretettel várunk egy intenzív, de nem szokványos edzésprogramra.

Minden versenyzőnek sok sikert kívánunk egyéni csúcsaik megdöntéséhez. Szeptember 21-én, vasárnap, 10 órai kezdettel találkozzunk a pályán!

Kalandra fel!

Az Adrenalin Park csapata

Mikesi házak, Erdőfelek község, Kolozs megye.