A Kolozs megyei Erdőfelek községhez tartozó Mikesi házak mellett található Adrenalin Park támogatja a “Crosul Companiilor-2014” különböző cégeknek szóló futóversenyt, amely már 4. alkalommal kerül megrendezésre. A Runners Club partnereként az Adrenalin Park célja az aktív, egészséges életmód és a sport népszerűsítése. A futóverseny elsősorban kedvcsináló a szabadtéri futáshoz, de ezzel egy időben a csapatépítő szellemet is fejleszti.

Irányelvünk

A Kolozs megyei Erdőfelek községhez tartozó Mikesi házak mellett található Adrenalin Park csapata is csatlakozik a Runners Club kezdeményezéséhez és idén is szeretné bebizonyítani, hogy a futás mindenki számára kézenfekvő tevékenység, így még azok is élvezhetik, akik akár 8 órán keresztül az irodában ülnek. A mozgás egyaránt a testet és az elmét is ellazítja és kikapcsolja egy nehéz nap után.

Nyereményeink

Mivel az Adrenalin Park csapata irányelvei melletti elkötelezettségét is szeretné bizonyítani, úgy az egyéni, mint a csapatverseny nyerteseit nyereményben részesítjük. Minden első helyezettet egy személyre szóló ingyen belépővel jutalmazunk, amelyet a 2014-es szezonban használhat fel. Összesen 36 meghívót osztunk ki, amely ingyenes belépést biztosít a kalandparkba, ahol 12 magaslati kalandpálya áll a vendégek rendelkezésére. Az Adrenalin Park két különleges tiroli lecsúszó pályával is büszkélkedik: a Sólyommal és a Denevérrel, amelyek összességében 300 m hosszan biztosítják a felejthetetlen élményt a kalandvágyók számára.

Az Adrenalin Park, mint résztvevő a 2014 kolozsvári céges futóversenyen

Az Adrenalin Park örömmel tett eleget a futóverseny szervezői felkérésének és csatlakozott a szabadtéri kikapcsolódás népszerűsítési mozgalmához. Az Adrenalin Park csapata folyamatosan az aktív életmódra szeretne ösztönözni mindenkit, így hát az edzések kiegészítéseként látogassanak el hozzánk is! Mindenkit szeretettel várunk egy intenzív, de nem szokványos edzésprogramra.

Minden versenyzőnek sok sikert kívánunk egyéni csúcsaik megdöntéséhez. Szeptember 21-én, vasárnap, 10 órai kezdettel találkozzunk a pályán!

Kalandra fel!

Az Adrenalin Park csapata

Mikesi házak, Erdőfelek község, Kolozs megye