Az Adrenalin Park azonos irányelveket követve a Kolozsvár Pedálozik Sportegyesülettel, partnerként csatlakozott a 2014-ben megrendezett Kids Race duatlon verseny szervezőihez, rendezvény, mely a tájfutást a hegyi kerékpározással vonta össze. A Kolozsvár Pedálozik partnereként, az Adrenalin Park célja az aktív és egészséges életmód, a kinti szabadidős foglalkozások és a hegyi kerékpározás népszerűsítése volt a fiatal generáció körében.

A Kids Race duatlon verseny gyerekeknek és családjaiknak

A Kids Race rendkívül összetett és izgalmas verseny a gyerekek számára. A duatlon tulajdonképpen két sportágat olvaszt egybe: a futást és kerékpározást. Korosztálytól függően, progresszíven növekszik a szaladási és biciklizési táv. A 2014-es verseny különlegessége az volt, hogy a versenyzők által szerzett pontokat egy bajnoksághoz hasonlóan összeadták és a verseny végén a legjobbakat díjazták.

A verseny a család minden tagját mozgásra szerette volna ösztönözni, ezért azok a gyerekek, akiknek a rokonai is csatlakoztak a versenyhez előnyben részesültek (50 bónuszponttal jutalmazták egy szülő részvételét, 100 ponttal egy nagyszülő csatlakozását a versenyhez, illetve a bónuszpontok duplázódtak mindkét szülő-nagyszülő jelenléte esetén). Az eredményétől és helyezésétől függetlenül a bónuszpontokat minden résztvevő felnőtt megkapta.

A tricikli kategóriában a szülők akár ölbe is vehették a gyerekeket és így is célba érhettek. A “Nagy család” (Big Family) kategóriába azok a szülők nevezhettek be, akik végigkísérték gyerekeiket a versenyben.

Az Adrenalin Park nyereményben részesítette a bajnokokat és családjaikat

A kolozsvári Adrenalin Parkban az egész család öröme a legfontosabb, éppen ezért a Kids Race 2014-en aktívan részt vevő családok legjobbjai, ingyen családi belépőket nyertek kalandparkunkba.

Az Adrenalin Park örömmel tett eleget a duatlon szervezőinek felkérésére és csatlakozott a kerékpározás népszerűsítésének céljából szervezett családi szabadtéri programsorozathoz. Csapatunk fontosnak tartja a természetben zajló testmozgást, legyen az kerékpározás, tájfutás vagy akár akadálypályák leküzdése, ezért a Mikesi házak közelében bringázókat szeretettel várjuk kalandparkban, egy edzés-kiegészítő programra.

Kalandra fel!