Az Adrenalin Parkban a hatékony gyakorlással tanulunk. Fák között mászkálunk, drótköteleken síklunk, akadályokat küzdünk le, sétálunk az erdőben és megfigyeljük a növényeket, az állatokat és a maradakat. 2016 szeptemberében, az új iskolaév alkalmával szeretettel várunk minden új vagy már jól összekovácsolódott osztályközösséget, hogy járják végig a Kalandpark akadálypályáit, Feleken, a Mikesi házak közelében. A Back to school. Back to adventure!” programot az I-IV osztályos kisiskolásoknak és a V-XII. Osztályos gimnazistáknak szánjuk. Természetesen óvodai csoportok jelentkezését is várjuk!

 1. Örvendezz a természet

Az új iskolai évben nagyon jó kezdés lehet, ha lehetőséget teremtünk az osztálytársak számára, hogy ismerkedjenek, kötetlen körülmények között találkozzanak. Az olyan tevékenységek, mint a fák közötti mászkálás, az újdonság erejével hat, növeli az önértékelést és és az önbizalmat, a saját határaik megtapasztalására buzdítja a kis kalandvágyókat. A tevékenységeken részt vevő iskolás csoportok kitörő öröme ragályos!

 1. Új készségek elsajátítása a magaslati pályákon

A Romániában újnak számító szabadidős tevékenység, a kalandpályákon mászkálás az iskolások számára jelentős önfejlesztési tevékenység és új készségek elsajátítására teremt lehetőséget!

Íme, mit tanulhatnak a diákok az Adrenalin Parkban:

 • A technikai felszerelés használata: hegymászó hám, karabinerek és csigák
 • Biztosítási módszerek és biztonsági szabályok
 • Tiroli drótkötélpályákon való haladás és síklás szabályai
 • A kalandpályákon való önálló haladás
 1. „Az Ezer arcú természet csodáj – interaktív játszóház” program

Az “Apáthy István Egyesület”,  az Adrenalin Park és a Babes-Bolyai Tudományegyetem Biológia és Geológia Kara által közösen, a Kolozsvári Polgármesteri hivatal támogatásával szervezett „Az Ezer arcú természet csodáj – interaktív játszóház” új megközeltést jelent a természettudomány és környezet értékeinek felismerésében.

A program keretében a fiatalok tanulnak:

 • A Feleki hegység és a Bükk sajátos növény- és állatvilágáról
 • Körtnyezetvédelmet és környezettudatosságot
 • Az elemző és vizsgáló felszerelések használatát: nagyító, mikroszkóp, távcső
 1. Az Adrenalin Park csapatjtékai

Gimnáziumi és líceumos diákok számára csapatjátéksorozatot szervezünk, ezáltal felfedezhetik és tudatosíthatják:

 • a csapat fontosságát
 • a tervezés fontosságát
 • a kommunikációs és együttműködési módszereket
 • a térben való tájékozódás módszereit

 

 1. Új ismeretek elsajátítása az Adrenalin Park meglátogatásával

Mivel az Adrenalin Park része az erdei kalandpályákkal kiépített terület mellett egy erdei menedékház is, a létesítmény vezetett látogatása a követklező elemekből áll:

– organikus építészet

– magaslati kalandpályák

– környezettudatos működtetési lehetőségek a természet közepén

– környezetvédelmi megoldások

 

A Back to school. Back to adventure!” program keretében árkedvezményt bizosítunk az iskolai csoportok számára, a tevékenységvezetők számára pedig ingyenes belépést. A tevékenységek 2-4 órás program szerint zajlanak, a cál és érdeklődéási kör függvényében.

További részletekért és előjegyzésért hívják a 0732 040 434 telefonszámot vagy írjanak az office@adrenalinpark.ro e-mail címre.