2018 március 31-én az Adrenalin Park hivatalosan is megnyitja a 2018. évi kalandszezont! Mivel tudjuk, hogy a vidám kis kalandvágyók a legtürelmetlenebbek, ráadásul kezdődik a tavaszi vakáció is, a megnyitót húsvéti, illetve virágvasárnapi kincsvadászattal kötöttük egybe a katolikus, illetve ortodox felekezetű látogatók számára. A három, 140 cm-nél alacsonyabb gyermekeknek fenntartott pályán színes meglepetéseket rejtettünk el! Szép idő ígérkezik, ám ajánlatos melegen öltözni!

Szabadidő tevékenységek az egész családnak, az Adrenalink Parkban

 

 • A 140 cm-nél alacsonyabb gyermekeket a számunkra kialakított kalandpályákon, a Katicabogár, a Nyest és a Sárkány pályán várja a mókás felefedezés
 • A kistestvérek, akik még nem tudnak mászkálni a magasban, a homokozóban játszhatnak, csúszdázhatnak, vagy hintázhatnak. Ezen kívül rajzolhatnak, kirakóst fejthetnek meg és más, nekik való játékot játszhatnak.
 • A 140 cm-nél magasabb gyermekek és tanulók, akárcsak a felnőttek, a különböző nehézségi fokú 9 akadálypálya közül választhatnak: a legkönnyebbtől, a Vadmacskától (5) a legnehezebb, Adrenalin pályáig (10). Természetesen a tiroli csúszópályákon is kikapcsolódhatnak, a Sólyom (11) vagy a 10 m magasan lévő Denevér (12) pályán.
 • A diákok és felnőttek bármelyik kalandpályán kipróbálhatják ügyességüket, még az Extrém 13-ra keresztelt, az egész környéken a legnehezebb akadálypályának számító részen is.
 • A nagyszülők, erőnlétük szerint választhatnak kalandpályát maguknak, a függőágyakban pihenhetnek, vagy lefényképezhetik a mászkáló unokákat és családtagokat.
 • Az élménydús nap után az egész család a teraszos vendéglő kínálatából választhat egy adag finom harapnivalót, vagy rendelhet egy ital-különlegességet.
 • JÓ TUDNI: A CSALÁDI JEGY jelentős kedvezményt biztosít két felnőtt és kiskorú családtag számára.

Aktív kikapcsolódás a kalandpark közelében

Örömmel emlékeztetjük látogatóinkat, hogy az Erdőfeleki-hegység és a Bükk egy rendkívül szép szabadtéri kikapcsolódási helyszín. Ha a mászkálást más tevékenységgel is szeretnék összekapcsolni, a következő lehetőségek közül választhatnak:

 • Erdei séta az erdőfeleki Bükkben – Kolozsvártól a kalandpark bejáratáig, az Adrenalin Parktól a Peana csúcsig, vagy csak kószálás az erdőben
 • A tanösvények felfedezése a gyerekekkel vagy a baráti társasággal, a jelzéseket követve
 • Biciklitúrák
 • Hegyi, erdei futás
 • A természet felfedezése, a környék állat- és növényvilágának megfigyelése

Megóvjuk a természetet és elkötelezzük magunkat az etikus magatartás mellett

Az Adrenalin parkba látogató vendégeket arra buzdítjuk, hogy tudatosítsák a megfelelő kiránduló magatartást, és közvetítsék ezt a fiatal generációnak is. Néhány általunk fontosnak tartott szempont: a szelektív hulladékgyűjtés, az erdő tisztán tartása, a mások által szétszórt szemét összegyűjtése, a szabadtéri sport és mozgás, az erdőfeleki bükkben élő védett állatfajok és növények megismerése.

A Mikesi házak település lakóira való tekintettel arra kérjük vendégeinket, hogy lassítsanak a házak között, viselkedjenek tisztelettudóan a szomszédokkal és a helybéliekkel.   

Ugyanakkor arra is emlékeztetünk mindenkit, hogy a kalandpark épülete a környék egyedi, organikus műépítészeti alkotása, ami önmagában látványosságnak számít.

Bízva abban, hogy remek kalandszezon áll előttünk, szerettél várunk mindenkit az Adrenalin Parkban!

Részletek és foglalás az office@adrenalinpark.ro címen.