Olyan hamar eltelt ez az 5 év kaland! Az Adrenalin Park és környéke sok kolozsvári család számára a nagyvárosi létből való szökés színhelye, és ezer meg ezer gyerek és tanuló kedvenc játrszóhelye. Nagyon örültünk, amikor azt tapasztaltuk, hogy sem a felhők, sem a reggeli szemerkélő eső, sem a hirtelen lehűlés nem állt a kalandra vágyó vendégeink útjába, és eljöttek, hogy velünk ünnepeljék az Adrenalin Park évfordulóját!

A sportos családok jelen voltak a kalandpályákon

Ahogy egy anyuka mondta az Adrenalin Parkban: “17-20 fok az eszményi hőmérséklet, ha mászkálásról van szó. Arra gondoltunk, hogy elhozzuk a lányainkat, hogy örüljenek a természetnek és hogy kipróbáljunk valami újat! Vakáció van, és mi szeretünk mozogni!”

Nagyon örültünk azoknak a kalandvágyóknak is, akik kifejezetten az évfordulón szervezett versenyek miatt látogattak el az Adrenalin Parkba és teljesítették az Adrenalin (10), a Vadmacska (5), az Extrem (13) vagy a Tarantula (7) pályát. Idén felavattuk a mászófalalas versenypróbát is.

 

“Láttuk a hírdetést az Adrenalin Parkban szervezett versenyekről és arra gondoltunk, hogy el kell hozzuk a kislányunkat. Nagyon mozgékony és nagyopn szereti a kalandpályákat” – vallotta be Szőcs úr, a kamasz korcsoportban nyertes lány apukája.

 

Az erdei kalandtáborban résztvevő gyerekek is együtt ünnepeltek az Adrenalin Park csapatával!

 

Az egy hetes tabor negyedik napján, a 8. kalandtáborban résztvevő gyerekek el voltak ragadtatva az 5 éves évfordulótól és az ünnepi alkalomtól! Többen közülük velünk együtt gyarapodtak, és bátran kijelenthetjük, hogy az Adrenalin Park akadálypályáinak legjobb ismerői!

 

Számuklra, a megszokott tábori program mellett egy külön versenyt is szerveztünk csütörtökön, hiszen ügyességben és kitartásban messze felülmúlták azokat a versenyzőket, akik ritkábban llátogatnak a kalandparkba.

 

Együtt szeltük fel az 5 éves évfordulóra rendelt szülinapi tortát, majd az erdőben sétálva ők is megleptek bennünket egy kedves gesztussal!

 

A nap bajnokai: az a három versenyző, aki teljesítette az Adrenalin Overdose versenypróbát.

 

Mint minden évben, az Adrenalin Parkban szervezett kitartási és gyorsasági próba igazi kihívás a résztvevők számára. Daria, Alexandru és Diana számára az Adrenalin Overdose versenypróba újdonságnak és jól kiérdemelt sikernek számított! Még akkor is, ha nem sikerült az előző évek rekordját megdönteni, együtt izgultunk az egyes akadályok teljesítése közben és örültünk annak, hogy túllépték a saját határaikat!

 

Gratulálunk, kedveseink! Szebbé tettétek ezt a napot, egyszerűen csak azzal, hogy minden akadályt mosolyogva teljesítettetek! Várunk szeretettel máskor is a kalandpályákra és a mászófalra!

 

Relaxáció a függőágyakban. Új barátságok. A szabadban mozgás öröme.

 

Azok is örültek a kalandpark 5 éves évfordulójának, akik csak kísérőként vagy kíváncsiságból látogattak el az Adrenalin Parkba! A függőágyak kikapcsolódásra és ringatózásra hivogatták őket, és a tekintetüket a fák lombja között pihentetve ők is kiszakadtak a hétköznapi hajtásból. Mindenki kötött új iosmeretséget és barátságot a kalandpályák alatt is. Természtesen örültünk a friss levegőnek és a fák közötti sétának is!

 

Folytatjuk a kalandot vállalatoknak szervezett csapatépítőkkel, kamaszoknak szervezett kalandtáborral szeptemberben, családos kalandokkal és nemsokára a 2019/2020-es tanévben szervezett Iskola Másként eseményeivel!

 

Kalandra fel!

 

Foglalás az office@adrenalinpark.ro e-mail címen.