Ne nosztalgiázzon a nyári kalandokon, az Adrenalin Parkban nemcsak az ősz monoton hangulatát űzheti el, hanem élménydús pillanatokat is szerezhet. Lehet, hogy a nyárnak vége, de a kalandvágy nem változik az évszakokkal! Minden érdeklődőt szeretettel várunk délelőtt 10 és 19 óra között a Mikesi házak mellett, a Bükki erdőben kiépített kalandpályáink kipróbálásához. Ha meg szeretné őrizni állóképességét a nyári vakáció után is, látogasson el hozzánk, akár munkaideje után is! 17:00 – 19:00 óra között felejtse el a mindennapok gondjait és élje át a mozgás örömét! Ne feledje, hogy heti kétszer két óra mozgás az egészséges élet elmaradhatatlan kelléke. Akadálypályáink leküzdése szinte az összes izomcsoportot megmozgatja, fejlesztvén ugyanakkor a koncentrációt és koordonációs képességeket is.

A mai modern világban szülőként egyre fontosabb, hogy sporttevékenységekkel egészítse ki gyerekei szabadidős programját. Iskola- és óvodakezdés előtt biztassa gyermekeit, hogy mozgásos játékokat játszanak a természetben. A kalandparkos játékok kiegészítik és bővítik a gyermekek és ifjak mozgáskultúráját, teljes figyelmet és odaadást igényelve minden résztvevőtől. A “Katica”, “Nyuszt” és “Sárkány” akadálypályák a 140cm-nél alacsonyabb gyerekek képességeit teszik próbára. Az akadályok sikeres leküzdése növeli gyermekei önbizalmát és új utakat nyit a kihívások leküzdésében. Az Adrenalin Park reggel 10:00 órától nyit, fiatal, üzemeltető személyzetünk bármikor rendelkezésükre áll, hogy minden gyermek megfelelő eligazításban részesüljön. Egy teljesen biztonságos élmény átélése végett a gyermekeket szülő, rokon vagy felhatalmazott személy kell kísérje.

Élvezzék az életet, az őszt és a jókedvet a magaslati akadálypályák leküzdésének minden pillanatában. Éljék át a mozgás feszültség- és stresszoldó hatását az Adrenalin Park kalandjai közepette!