Ha te is olyan vagy, mint mi, az Adrenalin Park csapata, bizonyára jobban értékelsz egy ajándékba kapott kiruccanást a természetbe, mint egy “tizenkettő egy tucat”-tárgyat. Az emlékeket a családtagok és a barátok társaságában szerezzük, nem a termékpolcokon. Milyen jó is lenne, ha az Angyal a fa alá tenne egy meghívót a 2019. Év egyik legklasszabb kalandjára!

Mi segíthetünk az Angyalnak néhány bohókás ajándékötlettel! Íme a rendelésre igényelhető ajándékok, amelyeket a fa alá tehet karácsonykor vagy kiskarácsonykor (azaz újévkor):

  • Children Adventure Pass– 140 cm-nél alacsonyabb gyerekek számára (ára: 35 lej/db)
  • Kids and Juniors Adventure Pass–  140 cm-nél magasabb gyerekek és kiskorúak, iskolások vagy egyetemisták számára (ára: 40 lej/db)
  • Individual Adventure Pass– kalandpark-belépő felnőttek számára (ára: 45 lej/db)
  • Family Adventure Pass – kalandpark-belépő az egész család (2 felnőtt + 2 gyerek, amit további gyerekbelépőkkel lehet kiegészíteni) számára. (ára: 130 lej /darab)
  • Adrenalin Parkkalandpóló – a Kolozsvár melletti kalandpark egyik legkedveltebb emléktárgya. Akár kedvcsinálónak is fel lehet használni, mielőtt meglátogatnátok a kalandparkot (ára: 25 lej/db)

Az Adventure Pass kártyákat egy kedves borítékban adjuk át.

Igényeit jelezze az office@adrenalinpark.ro elektronikus címünkön, és a legrövidebb időn belül válaszolunk!

Maximális kalandra fel 2019-ben!