Szabad idő, kaland, Kolozsvár, természet! – mindezeket megtalálja az Adrenalin parkban, a környék talán legkedveltebb kalandparkjában, legalábbis így jellemzik a gyermekek és a felnőttek! Ha kolozsváriak vagytok vagy a környékre látogattok, és a szabadban szeretnétek eltölteni az időtököket, ha kalandra és aktív kikapcsolódásra vágytok, 30 perc alatt ki is értek a megfelelő helyszínre, a Bükkben található kalandparkba. Itt fák közé feszített akadálypályákkal, 10 méternél magasabban található tiroli pályákkal (canopy), gyermekeknek kialakított pályákkal és az extrém teljesítményre vágyoknak is kihívást jelentő akadályokkal, finom falatokkal és mindenek előtt jókedvvel fogadunk!

Szabadidős tevékenységek Kolozsváron

A ház körüli teendőket látjuk el, kertészkedünk, néha sportolunk vagy kulturális eseményeken veszünk részt, alkotunk, felfedezzük a természetet vagy egyszerűen kikapcsolódunk. És ahhoz mit szólnátok, ha mindezeket egy helyen találnátok meg? Vagy még jobb: olyan kikapcsolódási lehetőséget találnátok, ahol a barátok is, és a család többi tagja is remekül érzi magát?

Az Adrenalin park szabadidős tevékenységei nagyon változatosak és minden korosztály talál itt kedvére való mókát. Mivel vendégeink életkora az 1 hónapostól a 99 évesig bármennyi lehet, minden elváráshoz alkalmazkodtunk.

Amikor a szabadidő lazítás és ejtőzés, ahhoz hogy pihenjünk és a mindennapi rutinból kilépjünk, nem kell mást tenni, csak megérkezni a kalandparkba, az erdő közepére, élvezni az illatokat, hallgatni a madarak csivitelését vagy figyelni a fára mászó, kalandvágyó vendégeket. Erre a célra függőágyakat helyeztünk a fák közé, de a teraszon található padokon is kényelmesen el lehet üldögélni, olvasni, kávézni, elfogyasztani egy limonádét, az ebédet vagy a vacsorát. Mindeközben a gyerekek fára mászhatnak vagy a homokozóban játszhatnak.

Amikor a szabadidő aktív kikapcsolódás, a könnyű vagy közepes nehézségi fokú pályákon való mászkálást és a tiroli pályákon való csúszkálást jelenti, esetleg egy sétát a kalandpark körül, az erdőben. A kalandpark remek helyszín a fényképezésre is: vérpezsdítő pillanatok megörökítésére, szabadtéri portréfotózásra, tájfényképészetre és természetfotók készítésére lehetőség adódik.

Amikor a szabadidő extrém teljesítmény, az adrenalinadagot a környék legnehezebb kalandpályája, az Extrém 13 biztosítja. Ha ez nem lenne elég, sorra lehet venni a nehéz pályákat, és mindegyiken kitartási vagy sebességi rekordot dönteni. Garantáljuk, hogy egy ilyen kihívás után elégedett lesz saját teljesítményével.

Ha időtök engedi, az Adrenalin parkot biciklivel is meg lehet közelíteni, vagy látogatásotokat összeköthetitek egy hosszabb, egész napos Feleki-hegységi túrával.

A csoportoknak rendkívüli ajánlatokat kínálunk: csapatéptő programunk része, például, a több ismerkedő és társasjáték mellett a Team Adventure pálya, amelynek teljesítéséhez az egész csapat közreműködésére szükség van.

Az iskolás csoportokat és diákokat is nekik kitalált programokkal fogadjuk. Az osztálytársakkal vagy évfolyamtársakkal együtt töltött szabadidő sokkal jobb hangulatban telik, ha közös a kaland, és az így megerősített kapcsolatok erősebbek és tartósabbak, mint amit az iskolában lehet kialakítani. Majd meglátjátok, miért!

Röviden: a Kolozsvár környékén eltöltött szabadidő lehet egy szép erdei séta vagy a saját korlátok megtapasztalásával járó kaland és kihívás.

Kalandra fel! Foglalás az office@adrenalinpark.ro e-mail címen. Nyitvatartás minden nap.