Nappali kaland. Éjszakai mászkálás. Finom falatok és friss levegő

Az április 27- május 1 közötti időszakban magaslati kalandra, tiroli pályákon való csúszkálásra és egy teraszon elfogyasztott finomságra hívunk meg az Adrenalin Parkba! A 2018-as éjszakai  kalandszezont is megnyitjuk: április 28-án este 8-kor, előzetes előjegyzés alapján min. 5 fős csoportok számára ismét éjszakai, fejlámpás kalandpálya-mászást szervezünk.

Rendkívüli kaland-ajánlatunk: 2+1 bónusz óra

A Május 1-ei hosszú hétvégén rendkívüli kedvezménnyel kedveskedünk vendégeinknek: a 2 órás kalandparkos belépőket megtoldjuk 1 bónusz-órával. Bizonyára a kicsik is, a természetszerető felnőttek is örülnek majd ennek az ajándéknak.

Emlékeztetőül: az Adrenalin Park minden korosztálynak megfelelő kalandot kínál: 3 pálya a 140 cm-nél alacsonyabb gyermekeknek készült, 9 kalandpálya a nagyobb gyermekeknek és felnőtteknek, egy pálya pedig azok számára, akik az extrém kihívásokat kedvelik. 6 fős, vagy nagyobb csoportok kipróbálhatják a környék egyetlen csapatépítő kalandpályáját, a Team Adventure-t.

ÚJ kaland: az első éjszakai mászkálás 2018-ban, április 28-án (20:00 – 22:00)

Április 22-én minden adrenalinfüggőt szívesen látunk egy éjszakai mászkálásra a magaslati kalandpályákon és a tiroli csúszópályákon. Az eseményre csak abban az esetben kerülhet sor, ha legalább 5 személy előzetes foglalással jelzi részvételi szándékát. A park szakképzett munkatársai felügyelik az éjszakai kalandot. A belépők:

  • 50 lej – azoknak a vendégeknek, akik kifejezetten az éjszakai mászkálásra érkeznek
  • 45 lej – azoknak a vendégeknek, akik a nappali mászkálást folytatják az éjszakai program alatt

 Grill, burger és más finomságok Május 1-ére az Adrenalin Park teraszos vendéglő

Az április 27-május 1. időszakban az Adrenalin Park kínálatában újból felbukkannak a saját konyhában készített finomságok. A hagyományos flekkent (grill) különféle húsokból készítjük el, a ház specialitásának számító hamburgerek közül a legnépszerűbb az Adrenalin Burger és az Extreme 13 Burger, a vegetáriánusoknak pedig többféle, friss és üdítő salátát ajánlunk. A gyermekekre is gondolunk, őket a Kids Burgerrel és nekik összeállított menüvel várjuk.

Torkoskodjanak Május 1-én, jöjjenek a friss levegőre mozogni és fák között mászkálni! A Bükk és a Feleki-hegység a környék egyik legszebb természeti látványosságai, az Adrenalin Park pedig egy felüdülést és kikapcsolódásra alkalmas oázis!

Szeretettel látunk mindenkit az Adrenalin Parkban. Foglalás az office@adrenalinpark.ro címen vagy a 0732 040 434 telefonszámon.