Tombol a tavasz, rügyeznek az erdei fák az Adrenalin Parkban, és nap mint nap iskolás csoportok látogatnak a Bükkbe, a kalandparkba! Mivel kíváncsiak vagyunk, mi a legvagányabb számotokra egy kalandparkos kiruccanásban, arra kérünk: osszátok meg velünk és a többi kalandvágyó sulissal élményeiteket. A legszellemesebb beszámolókat díjazzuk!

A verseny a 2019. április 10. – 2019. május 10. időszakban zajlik, két korcsoportban: az 5-8 osztályos, illetve a 9-12 osztályos korcsoportnak is 2-2 díjat ítélünk oda. Kalandra fel!


A VERSENY MENETE:

1. Alapítsatok egy 8-10 fős csapatot, és válasszatok egy frappáns csapatnevet magatoknak! Egy osztályból több csapat is benevezhet.

A 11. csapattag kötelező módon egy felnőtt, lehetőleg egy pedagógus, aki segít nektek lebonyolítani a versenyen való részvételt.

2. Látogassatok el az Adrenalin Parkba, és örökítsétek meg a kalandparkos élményeiteket! Bármilyen műfajban készült versenymunkát elfogadunk! (Részletek lennebb)

3. Az elkészült pályamunkát küldjétek el az Adrenalin Park e-mailcímére: office@adrenalinpark.ro. Beküldési határidő: 2019. május 5. 23:59 óra. A későbbi időpontban küldött pályamunkákat nem áll módunkba figyelembe venni.

A kísérőlevélnek tartalmaznia kell: a csapat nevét, a résztvevők névsorát, az iskola és osztály megnevezésével, a kapcsolattartó elérhetőségét. Tárgy: CONCURS/VERSENY

4. Az Adrenalin Park honlapján és/vagy Facebookoldalán publikálja az összes pályamunkát.

5. Eredményhirdetés: 2019. május 10.

PÁLYAMUNKÁK

6. Bármilyen műfajban készülhet élménybeszámoló. Néhány ötlet:

  • Fotóalbum / Fotókollázs
  • Plakát
  • Videoklipp
  • Blogbejegyzés / Vlogbejegyzés
  • Cikk az iskolaújságban

Egy csapat egyetlen, általa választott pályamunkával nevezhet be a versenyre.

NYEREMÉNYEK:

Az Adrenalin Park összesen négy díjat ajánl fel:

I. 2 darab ADRENALIN PARK DÍJ (5-8. és 9-12. osztályos korosztálnynak)

Mindkét korosztály által beküldött pályamunkák közül az Adrenalin Park csapata kiválasztja a legszellemesebb pályamunkát. A két csapat egy-egy 10 fős diákcsoport és maximum 1 fő kísérő pedagógus részére érvényes díjmentes belépőt nyer az Adrenalin Parkba.

II. 2 db. ESÉLYEGYENLŐSÉG DÍJ (5-8. és 9-12. osztályos korosztálnynak)

A többi, érvényes pályamunkát beküldő csapat közül a szervezők sorshúzással (random.org) kiválasztanak egy-egy csapatot, akik egy 10 fős diákcsoport és maximum 1  fő kísérő pedagógus részére érvényes díjmentes belépőt nyernek az Adrenalin Parkba.

A djakat nem lehet továbbadni és nem igényelhető pénzbeli ellenértékük.

A játék szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy amennyiben a pályamunkák színvonala indokolja, további díjakat is kiosszon.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Egy csapat csak egy díjat nyerhet.

A csapatok utazása és az étkezés önköltséges.

A nyeremények felhasználhatók 2019. október 31-ig.

ADATKEZELÉS:

A csapatok a pályázat beküldésével egyidejűleg elfogadják a jelen versenyszabályzatot és hozzájárulnak ahhoz, hogy az Adrenalin Park weboldalán és/vagy Facebook-oldalán közzétegye a a pályamunkájukat a csapatok / iskolák / osztályok megnevezésével.

A nyertes csapatokat szeretnénk bemutatni az Adrenalin Park weboldalán és/vagy Facebook-oldalán, egy-egy fotós riportban.

A játék kapcsán személyes adatok kezelésére nem kerül sor.