A család fontos a Kolozsvár mellett működő Adrenalin Park csapatának. Azok a családok, amelyek gyakran kirándulnak, együtt sportolnak és közös kulturális programot szerveznek, boldogabbak és harmonikusabbak. Kalandparkunkat már megalakulásakor úgy alakítottuk ki, és úgy népszerűsítettük, mint családbarát helyszínt. Ezután is megadjuk a családnak járó tiszteletet és odafigyelést, és a Család Nemzetközi Napján, május 15-én együtt ünnepelünk!

7 ok, hogy az Adrenalin Parkban ünnepeld a Család Nemzetközi Napját (és nem csak!)

#1 – A magaslati akadálypályákon való mászkálás és a tiroli pályákon való csúszkálás közelebb hozza a családtagokat saját magukhoz. Mindenki megtapasztalhatja saját korlátait és megtanulhat túllépni különféle akadályokon. Az élet percről percre változik, de együtt tapasztalhatják meg a kalandot és az ismeretlen kihívásokat.

#2 – Az erdei  frisslevegő, a természet színei és a kalandpark pozitív energiája jókedvre derít! Visszanyerhetik lelki és érzelmi egyensúlyukat, és ez erőt adhat majd a hétköznapokhoz.

#3 – A nevetés és a  mosoly ragályos, és boldogsággal és jólét érzésével töltenek el! A kalandpark vendégei általában már a beavató-felkészítő szakaszban jókedvre derülnek. 

#4 – A mozgás az egészség titka! Ha családjával az Adrenalin Parkba látogatnak, biztosítják a napi mozgás-adagot, hiszen a kalandpályákon való mászkálás összetett, minden izmot megmozgató tevékenység!

#5 – Az edzést követő szabadtéri lazítás visszaállítja a test jólét-érzését. A gyermekeket és felnőtteket arra bíztatjuk, hogy a kalandparkban felszerelt függőágyakból vagy a vendéglő teraszáról is csodálják meg a környező természetet.

#6 – A hétköznapi környezetből való kimozdulás serkenti a szellemi tevékenységet. Bármikor úgy érzik, hogy szeretnének kilépni a város zajából, vagy a hétköznapi rutinból, szeretettel várunk a Bükk-erdő szívében!

#7 – Az emberek közötti kapcsolatok szorosabbra fűződnek olyan környezetben, ahol mindenki szabadnak és nyitottnak érzi magát a kommunikációra. Az Adrenalin Park egy ilyen hely.

 

Készen állnak arra, hogy kiruccanjanak szeretteikkel együtt? Előjegyzés, időpontfoglalás az office@adrenalinpark.ro e-mail címen!