FONTOS! November 3-án az Adrenalin Park lezárja a nyári kalandszezont, és hivatalos nyitvatartásával igazodik a hideg időszakhoz. Mászkálni csak előzetes időpontfoglalás szerint lehet, és legalább 10 fős csoportok jelentkezése szükséges. A kalandpályák az időjárási körülmények függvényében teljesíthetők, és kizárólag csak akkor, ha a vendégek megfelelő felszerelésben jönnek az erdei szabadtéri tevékenysége.

November 4-től az Adrenalin park nyitvatartási órarendje

  • Igény szerint, min 10 fős csoportok számára, előzetes foglalás alapján
  • Hét végén, amikor az időjárási körülmények lehetővé teszik a kalandpályákon mászkálást

——–

A hideg szezonra ajánlott tevékenység

  • Kültéri kalandparkos csapatépítő – napos időben, legalább 10 fős csapatok számára. Teljesíthető kalandpályák, csapatépítő pálya és más csapatépítő játékok. Előzetes rendelés alapján az ebédet is biztosítjuk a kalandparkban.

 

  • Beltéri csapatépítő tevékenység az erdei menedékházban – legalább 10 fős csoportok számára, akik kimozdulnának a város zajából egy szép őszi vagy téli napot, hogy kicsit másképp, az erdő mellett kapcsolódjanak ki

 

  • Évfordulók és rendkívüli események csoportok számára – minimum 10, maximum 25 személyes csoportok számára meghitt körülmények között, az erdei menedékházban. A természet közelsége, az organikus építészeti stílus barátságos helyszínt teremt, amelyet személyre szabottan át is lehet alakítani.

 

Részletekért és időpontfoglalásáért kérjük írjanak az office@adrenalinpark.ro e-mail címre!