A május 25-28. hosszúhétvége nagy eséllyel minivakációvá alakul a Kolozs- és környékbeli megyékben lakók számára. A szabadnapok és a közeli vakációs lehetőség alkalmával szeretettel látunk az Adrenalin Parkban egy kalandokban gazdag és a teraszos vendéglőben elfogyasztható finom fogásokkal fűszerezett hétvégére! Éjszakai mászkálást szervezünk, idén másodszor, május 26-án este 8-tól, 5 fős vagy annál nagyobb csoportok számára.

Rendkívüli ajánlatunk: 2+1 bónusz óra mászkálás a kalandpályákon

Ezúttal is rendkívüli kedvezménnyel várunk: 2 órás kalandra fizetsz be, mi pedig megtoldjuk 1 bónusz-órával. Bizonyára a kicsik is, a természetszerető felnőttek is örömmel fogadják majd ajánlatunkat.

Az Adrenalin Park mesés környezetben, korosztálynak megfelelő kalandot kínál: 3 pálya a 140 cm-nél alacsonyabb gyermekeknek készült, 9 kalandpálya a nagyobb gyermekeknek és felnőtteknek, egy pálya pedig azok számára, akik az extrém kihívásokat kedvelik.

A nagyobb csoportok (minimum 6 fő) kipróbálhatják a környék egyetlen csapatépítő kalandpályáját, a Team Adventure-t is.

Éjszakai mászkálás május 26-án (20:00 – 22:00)

Május 26-án minden az adrenalinfüggők hosszú hétvégéje éjszakai mászkálással folytatódik. A magaslati kalandpályákon és a tiroli csúszópályákon zajló kalandra csak abban az esetben kerülhet sor, ha legalább 5 személy előzetes foglalással jelzi részvételi szándékát. A park szakképzett munkatársai felügyelik az éjszakai kalandot. A belépők:

  • 50 lej – azoknak a vendégeknek, akik kifejezetten az éjszakai mászkálásra érkeznek
  • 45 lej – azoknak a vendégeknek, akik a nappali mászkálást folytatják az éjszakai programmal

Helyi ínyencségek az Adrenalin Park teraszos vendéglő kínálatában

A május 26-28. időszakban az Adrenalin Park vendéglője hagyományos levesekkel, húsból és halból készült fogásokkal, salátákkal és a ház sajátosságának számító hamburgerekkel – Adrenalin Triple Burger, Adrenalin Classic Bacon Burger, Extreme 13 Burger, Egg & Bacon Burger – várja a vendégeket. A friss smoothiek és limonádék is elkészülnek rendelésre.

Kalandra fel, töltsétek a minivakációt a szabadban, mozgással! Az erdőfeleki Bükk szívében, a Mikesi Házak festői kis település mellett az Adrenalin Park a felfrissülés és kikapcsolódás szigete!

Szeretettel várunk! Az office@adrenalinpark.ro e-mail címen vagy a 0732 040 434 telefonszámon foglalni is lehet.