Ajánlják fel jövedelemadójuk 2%-át az Asociația Casele Micești / Mikesi Házak Egyesületnek, vagy közvetlen adományokkal támogassák kezdeményezésüket, a Mikesi házak felé vezető út aszfaltozását. A jövedelemadó 2%-áról rendelkező formanyomtatványokat megtalálják az Adrenalin Park recepcióján, illetve honlapunkon, digitális formátumba. A kitöltött nyomtatványokat 2018. május 25-ig lehet leadni.

A közvetlen támogatásaikat az egyesület bankszámlájára utalhatják: Asociației Casele Micești, száma az Egyesületek és alapítványok nyilvántartásában 159/2017, cégazonosító száma (C.U.I.) 38362695, bankszámlaszáma RO15 BTRL RONC RT04 0809 4101 – Banca Transilvania, törvényes képvizelője TOTHPAL TOMA GEORGE elnök.

5 érv, amiért támogatni érdemes a Mikesi Házak Egyesületet

  1. A település messze esik a főúttól, az összekötő út állandóan javításra szorul. A 12 házból és családból álló kis közösség anyagi lehetőségeit meghaladja az út aszfaltozásának költsége.
  2. A Mikesi Házak felé vezető út teszi elérhetővé a természetbarátok számára a bükki tanösvényt, a Csillagvizsgálót, a kalandparkot, az erdei kikapcsolódást a Bükkben.
  3. Az aszfaltút lehetővé teszi az iskolai csoportok számára, hogy autóbusz különjárattal vagy kisbusszal, biztonságos körülmények között közelítsék meg a környék turisztikai-, sport- vagy oktatási létesítményeit.
  4. A környék infrastruktúrájának és megközelíthetőségének javítása a Feleki-hegység túra-útvonalainak népszerűségét is növeli, így a kirándulók felfedezhetik a környék jellegzetes növény- és állatvilágát valamit az egyedi erdőfeleki gömbköveket.
  5. Amennyiben nem rendelkezik jövedelemadója 2%-nak átirányításáról egy konkrét egyesület vagy civil szervezet javára, ez az összeg az államkasszába folyik.

A formanyomtatványok letölthetők alább, vagy kitölthetők az Adrenalin park recepciójánál. A kitöltött nyomtatványokat az adóhivatalban (ANAF) vagy a kalandpark bejáratánál lehet leadni.

 

Declarația 230 pentru 2% din impozitul pe venit direcționați spre Asociația Casele Micești 

 

 

 

 

 

 

Contract de sponsorizare Asociația Casele Micești

 

 

 

 

 

 

Mulțumim frumos!